maritbet girişmaritbet
Mavi ve yeşil 'Qadraj Gözdağı'nda buluşuyor!

Mavi ve yeşil 'Qadraj Gözdağı'nda buluşuyor!

Hill İnşaat Qadraj Gözdağı projesiyle Pendik’te yeni bir hayat alanı oluşturuyor.

Hill İnşaat’ın güvencesiyle hayata geçirilen Qadraj Gözdağı projesi, L şeklinde tek bir blokta 154 adet konut olacak şekilde tasarlanıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde konut tipleri bulunuyor.

Qadraj Gözdağı’nda 1+1 daireler brüt 64, net 49 metrekare, 2+1 daireler brüt 117 net 74 metrekare ve 3+1 daireler ise brüt 162, net 105 metrekare büyüklükten oluşuyor. Aynı zamanda projede bahçe katındaki dairelerin her birinde 80 metrekare yeşil alan, teras katlarında ki her dairede ise 250 metrekareye kadar teras alanı bulunuyor. 

İstanbul Pendik’de yeni bir yaşam alanı fırsatı sunan Hill İnşaat, deniz ve Adalar manzarasına sahip projesi Qadraj Gözdağı’ndaki teras katlarında yer alan kat villalarıyla, konut alıcılarına  lüks kavramını yeniden tanımlıyor. 

BU Qadraj çok farklı

Hayata konfor katacak yüzlerce ayrıcalığı olan Qadraj Gözdağı’nda yürüyüş parkuru, kamelya alanı, kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi gibi birçok sosyal kullanım alanı bulunuyor. Ayrıca projenin teras katında yine deniz ve Adalar manzaralı bir restoran da yer alıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı ileri teknoloji güvenlik hizmeti de veriliyor.

Günün her saatinde eşssiz güzellikleriyle ve doğal yeşil alanlarıyla insana huzur katan Aydos Ormanı’nın uzantısında yer alan Qadraj Gözdağı doğanın içinde bir yaşam sunuyor.

İstanbul’un güneşi Qadraj’ın enerjisi

Qadraj Gözdağı’nda enerji güneşten sağlanıyor. Projede, ortak alanların harcadığı enerji çatıda yer alan güneş panelleriyle karşılanıyor. İstanbul’da da böyle yerler varmış denilebilecek konumda, doğaya yakın değil, doğanın tam içinde.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Tapu teslimlerini hemen gerçekleştirildiği projede, 75 metrekare 1+1 daireler 6 milyon 500 bin TL’den, 82 metrekare 2+1 daireler 6 milyon 300 bin TL’den ve 93 metrekare 3+1 daireler ise 6 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarını bekliyor. Qadraj Gözdağı’nda Ekim ayına özel yüzde 30 indirim imkanı da sağlanıyor.

Qadraj Gözdağı nerede?

İstanbul’da Pendik ilçesinin Gözdağı mahallesinde konumlanan proje, Gözdağı Korusu’na 100 metre, Yayalar Metro’ya 1,1 kilometre, E5 Otoyolu’na 3 kilometre, Aydos Ormanı’na 3 kilometre, Marmaray’a 6 kilometre, YHT’ye 6 kilometre, İDO İskelesi’ne 7 kilometre, Pendik Sahil’e 7 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 kilometre, TEM Otoyolu’na 10 kilometre ve son olarak Osman Gazi Köprüsü’ne 35 kilometre mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz