maritbet girişmaritbet
Mavi Arya ile eşsiz bir yaşam sizleri bekliyor!

Mavi Arya ile eşsiz bir yaşam sizleri bekliyor!

Aslan Yapı, Astaş Gayrimenkul ve Caba İnşaat’ın ortaklıklarıyla inşa edilen Mavi Arya projesi Bodrum’da yer alıyor.

Aslan Yapı, Astaş Gayrimenkul ve Caba İnşaat güvenceleriyle hayata geçirilen Mavi Arya projesi 2 etaptan oluşuyor. Birinci etabında villalar, ikinci etabında rezidans daireleri bulunuyor.

Mavi Arya 160 bin metrekare arsa alanı üzerinde 38 adet villa ve 246 adet rezidans dairesinden oluşuyor. Projede rezidans dairelerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyorken, villalar 4+1, 5+1, 6+1, 7+1, 8+1 ve  9+1 olacak şekilde tasarlanıyor. Rezidans dairelerinde 2+1 konutlar, 140 ila 160 metrekare, 3+1 konutlar 185 ve 230 metrekare ve 4+1 konutlar 255 metrekare büyüklükten oluşuyor. Villalar büyüklüğü ise 330 ila 870 metrekare arasında değişiyor.

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan proje bünyesinde beş yıldızlı dünya markası bir otel de yer alıyor.

Dört mevsim yaşam için tasarlanan Mavi Arya projesinde açık ve kapalı sosyal ve spor alanları, kum plajı, güneşlenme terasları, özel peyzajlı yürüyüş ve koşu yolları, spa ve fitness alanları, çocuk oyun alanları, her etaba özgü kapalı sosyal tesisleri ve restoran mevcut durumda.

Projenin bulunduğu konum itibariyle Bodrum’un en güzel günbatımına sahip. Kos, Pserimos, Çatalada ve Yassıada’nın oluşturduğu ihtişamlı manzara, geceleri ışıltılı bir resme dönüşüyor.

Birinci etabında villalardan oluşan proje 2024 mart ayında anahtar teslimi yapılacaktır. İkinci etabı olan rezidans dairelerinde ise 2025 nisan ayında anahtar teslimi yapılacaktır.

Mavi Arya, mükemmel bir şekilde düzenlenecek yaklaşık 1000 mt. uzunluğundaki sahil şeridinde yer alan kum plajı ve iskeleleri, sadece bölgenin değil, Bodrum’un da en özel alanlarından biri olacak.

Yapım aşamasında olan Mavi Arya projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşası devam etmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Projede 5+1 240 metrekare villalar 2 milyon 500 bin EURO’dan, rezidans dairelerinde 2+1 100 metrekare konutlar 600 bin EURO’dan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Mavi Arya nerede?

Türkiye’nin gözde beldelerinden, Ege’nin değerli mavisi Borum’da hayata geçirilmekte olan Mavi Arya projesi Turgutreis ile Akyarlar arasında yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz