maritbet girişmaritbet
Maslak-Levent hattı cazibesini kaybetmiyor!

Maslak-Levent hattı cazibesini kaybetmiyor!

İstanbul'da emlak ve gayrimenkul sektörü denilince gönüllerde yatan aslanın Levent-Maslak hattı olduğunu söylemek yanlış olmaz, İstanbul'un en değerli lokasyonu olan bu hat; kentsel dönüşüm ve 3. köprü gibi projelere rağmen cazibesinden hiçbir şey kaybetmeden birinciliğini korumayı sürdürüyor

 

Maslak-Levent hattı, günümüzde birçok uluslararası şirketin genel müdürlüğünü barındıran, modern gökdelenleri ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en önemli iş merkezi. Bölge içinde nüfus, çalışma saatleri aralığında büyük bir oranda artıyor. 
 
Son zamanlarda prestijli konut projelerinin de bu hattı tercih etmesiyle Maslak-Levent bölgesi, kira gelirleriyle de yatırımcıların ilgisini çekiyor. 
 
Bugünün ve geleceğin yıldızı 
Maslak-Levent hattı, markalı konut ve iş yeri konusunda kısa sürede yüksek prim sağlayan bölgelerin başında geliyor. Havaalanı ve TEM otoyolu bağlantısı, köprülere yakınlığı gibi lokasyon avantajlarının yanında sektörün devlerinin tercihi olan prestijli adı ve zirvede olmasına rağmen halen gelişmeye açık yapısı, bu hattı bugünün ve geleceğin en çok kazandıran bölgesi yapmaya yetiyor Uluslararası büyük firma merkezlerinin bu bölgede olması yatırımcılara devamlı yeni fırsatlar sunuyor. 
 
Plaza sayısı artacak 
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve TEM otoyolu, Levent-Maslak hattını istanbul ofis stokunun en çok tercih edilen bölgesi haline getirirken, bölgede halen 40'a yakın plaza bulunuyor. 4 yıl içinde bölgedeki plaza sayısının 56'ya çıkması öngörülüyor. 
 
LEVENT –Yatırımcısı da memnun yaşayanı da
İstanbul'un en gelişmiş iş ve yaşam merkezi Büyükdere Caddesi, özellikle de Levent bölgesi gayrimenkul yatırımcısını ihya etti. 2004 yılından bu yana Levent'te metrekare fiyatları dolar bazında 11 kat arttı. Bölgede yeni proje için arsa bulmak oldukça güç. Büyükdere Caddesi'nde yeni başlayan projelerin toplam yatırım değeri ise 5 milyar 20 milyon doları buluyor. 
 
Emlak devleri yer kapma yarışında 
İş, finans, alışveriş ve yaşam merkezi olarak kentin en gelişen bölgelerinin başında gelen Levent'te, en prestijli şirketler arsa kapmak için yarış halindeler. Bunun en önemli sebebi, bölgenin yatırımcılara kazandırdığı yüksek prim. 2004 yılında ortalama metrekare satış fiyatı bin dolar olan bölgede, fiyatlar 11 bin 500 dolara kadar çıktı. 
 
MASLAK-Paylaşılamayan değer  
TBMM İçişleri Komisyonu'nca kabul edilen bir önerge ile Şişli'den alınıp, Sarıyer'e bağlanan Maslak için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün geri alma çabaları sürüyor. 4 bin 440 iş yerinin bulunduğu Maslak, Şişli Belediyesi'nin en çok emlak vergisi aldığı bölge durumundaydı. 
 
Maslak'a duyulan yoğun talep artık merkezle yetinmeyip çemberini Maslak'ın içlerine, Ayazağa yönüne doğru genişletiyor. Hatta Seyrantepe yönüne doğru gidiş başladı. Bunun yanında, yerli-yabancı grupların iştahını kabartan Atatürk Oto Sanayi Sitesi ise geniş bir arazi üzerine yayılıyor. 
 
WINDOWIST  "2 SİZDEN 1 BİZDEN" KAMPANYASI 
 
Projenin bir katı engellilere "engel olmadan" çalışabilmeleri için tasarlandı.
 
26 katlı tek blok halinde yükselen Windowist Tower'da 64 adet, yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23 adet 5 ila 6 kişilik ofis, 79 adet 2 ila 3 kişilik ofis, 16 adet tek kişilik ofis bulunuyor. Maslak Metro çıkışında yer alan Windowist Tower'ın komple bir ofis katı, engellilerin engel olmadan, konforlu bir şekilde çalışabilmeleri için gereken özelliklerle donatıldı. Windowist Tower çevresinde; köprülere, ana kavşaklara ve toplu taşıma araçlarına, en yakın bölgede, sosyal ihtiyaçlarınız için 5 dakikalık mesafede İstanbul Golf Merkezi, İstanbul Tenis Kulübü, Trap/Skeet Atış Poligonu, TİM Konferans ve Sanat Merkezi, istanbul Arena Venue, Doğuş Povver Center ile alışverişleriniz için İstinye Park, Kanyon, Metro City, sağlık ihtiyaçlarınız için Acıbadem Maslak Hastanesi bulunuyor. "2 Sizden 1 Bizden" kampanyası ile ön plana çıkan Windowist Tower, istanbul'un popüler alışveriş merkezleri, hastaneler ve otellerine 10 dakika mesafede yer alıyor. Bilgi çağının tüm gerekliliklerine uygun, üstün teknolojik alt yapısı ile Windowist Tower, "akıllı bina", özelliğini sürekli verilen bilgi-işlem desteği ile birleştirerek son nesil ofis hizmeti veriyor. 
 
ECLIPSE MASLAK AVRUPA KONUTLARI ŞİMDİ DE MASLAK'TA 
 
Avrupa Konutları Eclipse Maslak projesinde 550 daire bulunuyor. 
 
Artaş İnşaat'ın Maslakta hayata geçirdiği Avrupa Konutları Eclipse, 22 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 
Projede 550 daire, 44 ofis ve ticari birim bulunuyor. Avrupa Konutları Eclipse projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Eclipse Maslak projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 12-60 ay arası yüzde 0,86'lık faiz oranı ve 61-120 ay arasında yüzde 0,83'lük faiz oranı uygulanıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, oyun alanı, güvenlik bulunuyor. Proje, Acıbadem Hastanesi'ne 1,7 kilometre, İstinye Park'a 750 metre, İTÜ kampüsüne 600 metre, metroya 600 metre, golf sahasına 2,2 kilometre ve Kanyon'a 4 kilometre mesafede yer alıyor. Eclipse Maslak 24 ay içinde teslim edileceği belirtiliyor. 
 
"ARTFUL LİVİNG" CONSEPTİLİ İLK PROJE 42 MASLAK 
 
İstanbul Avrupa yakasının en yüksek ikiz kulesi olacak. 
 
Bay İnşaat tarafından Maslak'ta 39 bin metrekare alanda hayata geçirilen 42 Maslak projesi, otel, rezidans ve ofis özelliği ile ön plana çıkıyor. 42 katlı iki kuleden oluşan projede, 430 rezidans daire yer alıyor. 42 Maslak'ta rezidansların fiyatı 380 bin dolar ile 5 milyon dolar arasında değişiyor. Ofisler ise metrekaresi 5 bin dolardan hesaplanıyor. 1+1, 2+1 ve 3,5+1 daire tiplerinin yer aldığı projede konutların büyüklükleri 69 metrekare ile 264 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 42 Maslak, konumu, tasarımı ve iddialı mimari özellikleri ile 42 katlı iki kuleden oluşuyor. Türkiye'nin ilk karma "Artful Living" konseptli projesi olan 42 Maslak kapsamında, 42 katlı kulede yer alan tamamı balkonlu 442 adet rezidans daire, tavan yüksekliği 8 metre olan 16 tovver penthouse daire, 5 yıldızlı otel, A++ ofisler ve AVM bulunuyor. 57 bin metrekarelik alanda ofis ve 32 bin metrekarelik alanda mağaza ve yeme-içme ile eğlence noktalarının yer aldığı projede, sanata dair alanlar 250 bin metrekarelik inşaat alanının bütününe yayılıyor. 5 yıldızlı otel ise B kulesinin ilk 10 katında yer alacak. Eski istanbul Çorap Fabrikası arazisi üzerindeki 42 Maslak'ta teslimler 2014 yılında yapılıyor. 
 
AĞAOĞLU'NUN EN BÜYÜK PROJESİ AGAOGLU MASLAK 1453 
 
Maslak 1453'teki daireler, lansmana çıkar çıkmaz kapışıldı. 
 
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453, 325 dönümlük arsa alanı üzerine inşa ediliyor. 
1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut tiplerinin bulunduğu ve 4. 789 konuttan oluşan projede, 5 bin 341 bağımsız bölüm yer alıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde 55 ve 70 metrekare stüdyo daireler, 77 ve 163 metrekare 1+1 daireler, 137 , 244 ve 374 metrekarelik 3+1 daireler yer alıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde, 1453 metreye sahip alışveriş caddesi, oyun alanları, tiyatro salonları, uluslararası düzeyde moda merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkuru gibi alanlar bulunuyor. Maslak 1453 kulelerinin kendine ait güvenlik ve resepsiyon bölümü bulunuyor. Çevreci anlayışla tasarlanan Maslak 1453 Leed sertifikası adayıdır. 
 
Dubai'de düzenlenen ve dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2012'de tanıtılan Maslak 1453 projesi uluslararası sermayeden de büyük talep görmüştür.. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı usulüne göre geliştirilen Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde, 30 günlük bir tanıtım döneminde 2.100 konutun satışı gerçekleşti. Projenin teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanıyor. 
 
LEVENT LIFE HAYATIN TAM İÇİNDE 
 
Aynı çatı altında ev ve ofis rahatlığı sunuluyor. 
 
İmaj İnşaat tarafında Levent'te hayata geçirilen "Levent Life" iş, finans, eğlence, sanat ve alışveriş dünyasının tam ortasında sosyal yaşamın tüm imkanları ile hayatı avucunun içinde tutuyor. E5, TEM otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakınlığı ve tüm toplu ulaşım hatları üzerinde olması sayesinde Levent Life Residence, kentin tam ortasında, kentli, modern ancak bir o kadar da huzurlu, sakin, keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Proje kapsamında kullanılan "Berker İP Control" sayesinde konut sakinleri dışarıdayken evinize bağlanabiliyor ve tüm fonksiyonları kumanda edebiliyorsunuz. 
 
Ev ve ofis rahatlığının bir arada sunulduğu Levent Life Residence'ta satış hizmetinin yanı sıra kiralama hizmeti de veriliyor. Projede ayrıca oturmadığın dönemde kirala modeliyle de alternatif kazanç imkanı sunuluyor. Projenin sosyal donatıları arasında fitness center, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, yüzme havuzu, vitamin cafe, masaj odaları, solaryum, kids club, Levent Life Cafe&Restaurant, araç kiralama, kuru temizleme, cep sineması, kapalı otopark, vale servis, akıllı ev sistemleri, uydu yayını ile dijital TV Platformu, kablosuz internet, 7/24 güvenlik hizmetleri bulunuyor. Daire kiralamalarının Tüfekçioğulları Gayrimenkul Murat Tüfekçi tarafından yapıldığı projede 64 metrekareden 300 metrekareye kadar değişen 17 farklı tipte, toplam 199 daire ve ofis seçeneğinin sunulduğu projede, daireler 235 bin dolarla ile 847 bin dolar arası satışa sunuluyor. 
 
İSTANBUL SAPPHIRE MASLAK-LEVENT HATTINA TEPEDEN BİR BAKIŞ 
 
İstanbul Sapphire 261 metre yüksekliği ile Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek rezidans binası. 
 
Kiler GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul Sapphire, 261 metre yüksekliğiyle İstanbul'un ve Avrupa'nın en yüksek rezidans binası olma özelliğini taşıyor. 56. katta yer alan ve asansörle 55 saniyede çıkılan Sapphire Seyir Terası'nda Karadeniz'den Haliç'e 360 derece İstanbul izlenebiliyor. Seyir Terası projenin uluslararası bilinirliğini arttırıyor. Toplam 66 katlı projede katların 10'u zemin altında, 56'sı ise zemin üstünde bulunuyor. Proje kapsamında 120 metrekareden 750 metrekareye kadar değişik büyüklükte rezidans daireleri mevcut. Gökyüzü bahçeleri ve 163 metre yükseklikte yer alan golf alanıyla dünyanın en seçkin projeleri arasında yerini alan İstanbul Sapphire'de, 2011 yılında 5 yıldızlı otel servisi olanaklarıyla yaşam başladı. Mimarisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılan Sapphire'de en dikkat çeken ayrıntı; yaratılan dikey bahçelerle 200 metre yükseklikte bile bahçeli bir evde yaşamanın keyfini çıkarırken; double façade sistemi ile bahçe alanlarında sirküle edilen doğal hava nedeniyle projenin diğer gökdelenlerden ayrılmasıdır. 
 
İstanbul Sapphire'de toplam 6 bin metrekarelik sosyal yaşam alanlarından biri olan lobby lounge'da ev sahipleri özel toplantılarını, kutlamalarını ya da çeşitli davet organizasyonlarını yapabiliyor. Lobby lounge'da multimedya ve televizyon odası, çocuk oyun alanı, donanımlı bir kütüphane, bilardo ve oturma salonu yer alıyor. Ayrıca boğaza nazır golf sahası ve tam donanımlı spor merkezinde sağlıklı yaşamın gereklerini yerine getiriyorlar
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!
  • 05.01.2022 12:32

42 Maslak, İstanbul'da sanatın merkezi olmaya devam ediyor!

Farklı beklentileri ortak noktada buluşturan, kaliteli ve keyifli alternatifler ...

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!
  • 21.08.2021 17:29

Alternatif hediye seçenekleri 42 Maslak Modül İstanbul'da!

Herkese ve her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğu Modül İstanbul ile nitelikli ta ...

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!
  • 19.08.2021 11:42

Yaşamın tüm detayları 42 Maslak'ta tek çatı altında!

Maslak’a değer katan; karma yaşam projesi 42 Maslak, alışverişten gastronomiye, ...

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!
  • 09.08.2021 16:11

Maslak bölgesinde kiralık daire fiyatları uçtu!

Maslak bölgesinde yer alan markalı konut projelerinde kiralık dairelere talep yü ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’
  • 06.11.2015 15:28

‘İstanbul’un bütün yollarının çakıştığı bir noktada’

Levent Life Pazarlama Müdürü Ali Şener CNR Emlak Fuarı 2015’te Emlaktasondakika. ...