maritbet girişmaritbet
Maritza Residence Ataşehir'de 540 bin TL'ye!

Maritza Residence Ataşehir'de 540 bin TL'ye!

Maritza Residence Ataşehir'in sosyal alanları arasında; cafe, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, buhar odaları, spa, sauna, üstü kapanabilir açık yüzme havuzu ve 18. katta panoramik manzaralı fitness salonu mevcut

 

Maritza Residence, Ataşehir'de yükseliyor. Maritza İnşaat ve Meriç İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Maritza Residence'ın önümüzde ekim ayında tamamlanması hedefleniyor. 
 
2 bin 600 metrekare bina alanına sahip olan Maritza Residence'ın toplam inşaat alanı 5 bin 800 metrekare olarak belirlendi. 18 katlı tek bloktan meydana gelen Maritza Residence'ta fiyatlar 540 bin TL'den başlayarak 650 bin TL'ye kadar yükseliyor.
 
Maritza Residence Ataşehir'in sosyal alanları arasında; cafe, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, buhar odaları, spa, sauna, üstü kapanabilir açık yüzme havuzu ve 18. katta panoramik manzaralı fitness salonu mevcut.
 
Ataşehir Ayşegül Kreş ve Anaokulu, Özel Ataşehir Kiraz Anaokulu, Bilfen İlköğretim Okulu, Ataşehir Eyüpoğlu İlköğretim Okulu, Sait Cordan İlköğretim Okulu, Bilfen Ataşehir Koleji, Ataşehir Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi gibi okulların yakınında konumlandırılan Maritza Residence çevresinde; Palladium AVM, CarrefourSA, Bauhaus, Rönesans AVM, Trio Hillside Club, Migros, Metro Gross Market, Taç Spor Tesisleri, Optimum, Marriot Hotel gibi mekanlar mevcut.
 
Maritza Residence İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 322 51 51
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Maritza Residence Ataşehir'de 540 bin TL'ye!
  • 03.08.2012 17:12

Maritza Residence Ataşehir'de 540 bin TL'ye!

Maritza Residence Ataşehir'in sosyal alanları arasında; cafe, yürüyüş parkuru, ç ...

ÜÇ YENİ PROJE GELİYOR
  • 29.10.2011 10:44

ÜÇ YENİ PROJE GELİYOR

Maritza İnşaat, kendi ismini taşıyan projeleriyle Ataşehir, Kadıköy ve İstinye’d ...

MARİTZA RESIDENCE ATAŞEHİR
  • 28.09.2011 10:15

MARİTZA RESIDENCE ATAŞEHİR

Milimetrik İnşaat ile Meriç İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen Maritza Re ...