maritbet girişmaritbet
Mai Residence’ta 3 bin 500 TL’ye ev almak için son 5 gün

Mai Residence’ta 3 bin 500 TL’ye ev almak için son 5 gün

Kartal'da 2 blok halinde yükselen Mai Residence'ın ilk bloğu 2015 Mart'ında, ikinci bloğu ise 2015 Eylül'de teslim edilecek.

Mai Residence, FerYapı imzasıyla, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da E-5 üzerinde inşa ediliyor. Projenin, yüzde 1 peşinatla dairenizi seçtirip, ödemeleri 1 yıl ötelediği kampanya ise yoğun ilgi görüyor. FerYapı finansmanıyla, Kartal metro durağına 5 dakika mesafedeki bu ayrıcalıklı projede 3 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olmak için son 5 gün.

‘Doğru Yerde Doğru Proje' felsefesiyle bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde yüzde 100 başarı yakalayan FerYapı, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da E-5 karayolu üzerinde, muhteşem adalar manzaralı Mai Residence'da ikinci bloğun teslimini Eylül 2015'te, ilk bloğun teslimini ise Mart 2015'te gerçekleştiriyor. Anadolu yakası metrosunda Kartal durağına 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan projede 3 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olmak için son tarih 28 Aralık.

Mai Residence foto galerisi

Ödemeler taşınınca başlıyor

FerYapı'nın Mai Residence'da hayata geçirdiği kampanya kapsamında ödemeleri 1 yıl öteleme imkânı sunuluyor. Yani, bu ayrıcalıklı projede ev sahibi olmak isteyenler bugün yüzde 1 peşinatla evini seçip, isterlerse Mart 2015 teslimi gerçekleşecek olan ilk blokta ya da Eylül 2015'te teslim edilecek ikinci bloktaki evlerine taşınıp, ödemelerine başlayabilecekler.

2+1 dairelerde 2 bin 800 TL'den başlayan kredi taksitleri

Anadolu yakası metrosunda, Kartal durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan Mai Resindence'da FerYapı'nın müşterilerine sunduğu bir diğer kolaylık ise, verimli metrekare çözümleri ile planlanmış 2+1 dairelerde, 2 bin 800 TL'den başlayan kredi taksitleri ve yüzde 1 KDV avantajı. Mai Residence sakinleri, evlerinde adalar manzarasının keyfini ‘balkonlarından' çıkarırken, bir FerYapı klasiği olan geniş alanlı sosyal aktivite alanlarından da faydalanabilecek.

E-5 üzerinde, ulaşım aksının tam ortasında

Mai Residence, İstanbul'un yatırım ve yaşam değeri gün geçtikçe yükselen değeri Kartal'da yükseliyor. Muhteşem adalar manzaralı projede Anadolu yakası metrosunda, Kartal istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, E-5 karayolu üzerinde yer alıyor. Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Mai Residence, muhteşem konumu ile her geçen gün değerine değer katacak bir proje olarak öne çıkıyor. 

Mai Residence İletişim Bilgileri;

Web: http://mairesidence.com/
Telefon: 444 9 337

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!
  • 02.06.2016 17:37

Kadıköy ve Ataşehir, Kartal'a büyük ilgi gösteriyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, AND Pastel projesine Ataşehir, Kadık ...

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 18.09.2012 11:46

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Fer Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği Mai Residence'ın ilk görüntüleri emlakt ...

Zer Kartal'da 120 aya kadar alternatif ödeme seçenekleri
  • 23.08.2017 10:25

Zer Kartal'da 120 aya kadar alternatif ödeme seçenekleri

Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile Kartal’da hayat bulan Zer Kart ...

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi başladı
  • 25.04.2017 17:08

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi başladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde, Kartal’a Yatırım ...