maritbet girişmaritbet
Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Mahall Bomonti İzmir Tanıtım Ofisi'ndeki Mahall Bomonti Sanat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Heykelin İzinde 8 Kadın” sergisine imza attı.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin'in ev sahipliği yaptığı kokteylde tüm sanatçı ve sanatsever kadınlar çiçeklerle karşılandı. Eserlerinin, Lebriz Art Solutions organizasyonu ile Mahall Bomonti Sanat'ın özel atmosferinde sergilenmesinden son derece mutlu olan sanatçılar heyecanlarını dile getirdi.

Kadınlar Günü'nde ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını belirten Tina Varon, “8 Kadın deyince bayağı heyecanlandım” dedi. Serginin İzmir'de açılmasına çok sevindiğini vurgulayan Ayfer Kalsın, “8 kadın arasına benim de seçilmem hoşuma gitti” diye konuştu. Sergiye 6 eseriyle katılan Yakut Ayverdi, “Lebriz'in Kadınlar Günü dolayısıyla böyle bir teklifte bulunması beni çok sevindirdi” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Pembe Hilal Tüzüner, eserlerinin 8 Mart'a özel bir anlamı olduğunun altını çizerek, “Kadınlar ve özgürlükler olarak kuşları çalıştım” dedi. Yasemin Aslan Bakiri, Kadınlar Günü'nde sanatla anılmaktan, bir sanatçı olarak haz duyduğunu vurguladı. Yıldız Yılmaz ise Kadınlar Günü'nde böyle bir hareketin içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sergiye imza atan sanatçılar gecenin sonunda hep bir ağızdan, “Seni seviyorum İzmir” diyerek başarılarını kutladı.

8 kadın sanatçının eserlerinden oluşan “Heykelin İzinde 8 Kadın” sergisi 5 Nisan'a kadar, Mahall Bomonti İzmir Tanıtım Ofisi'ndeki Mahall Bomonti Sanat'ta açık kalacak.

İzmirli sanatseverlerin yeni mekânı

Türkerler Holding, inşaatı devam eden Mahall Bomonti İzmir projesinin yükseleceği arazide tarihi binaların restorasyonu ile kentin kültür ve sanat hayatına yeni bir mekan kazandırdı. 1912'de Bomonti Tesisleri olarak inşa edilen tarihi binalarda, özel olarak dizayn edilen ve “Mahall Bomonti Sanat” adı verilen galeride, Lebriz Art Solutions ortaklığıyla her ay önemli sanatçıların, birbirinden değerli eserleri İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir; Konak, Alsancak ve Karşıyaka'nın ortasında Körfez'in tüm ihtişamını ev ve ofislere taşıyacak yaşam, iş, kültür-sanat ve eğlence merkezi olacak. Mahall Bomonti İzmir, uluslararası standartlarda konforlu rezidansları, ofis katları, dünya markası mağazaları, şık restoranları ve kafeleriyle kentteki iş dünyası ve sosyal yaşamın atmosferini değiştirecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yozgat'ta Millet Bahçesi için ilk adım atıldı
  • 02.03.2021 11:30

Yozgat'ta Millet Bahçesi için ilk adım atıldı

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi kapsamında, eski Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ...

Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!
  • 10.03.2017 13:52

Mahall Bomonti Sanat'ta Kadınlar Günü'ne özel sergi!

Mahall Bomonti İzmir Tanıtım Ofisi'ndeki Mahall Bomonti Sanat, 8 Mart Dünya Kadı ...