maritbet girişmaritbet
Lüks bir yaşam Madnasa Türkbükü'nde sizi bekliyor

Lüks bir yaşam Madnasa Türkbükü'nde sizi bekliyor

AB Grup İnşaat 100 milyon dolarlık yatırımı ile Bodrum Türkbükü’nde yeni bir projeye imza atıyor.

AB Grup Holding’in turizmin başkenti Bodrum’da hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesi 100 milyon dolar yatırımla yükseliyor. Madnasa Türkbükü’nde 6+2 olacak şekilde 16 adet villa bulunuyor. Projede birer dönüm arazi üzerine kurulan villalar 590 ila 600 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Yeşilin ve mavinin kucaklaştığı lüks yaşam

Madnasa Türkbükü’nde yeşilin ve mavinin her bir tonunun pencerenizden içinden malikanenize aktığı kusursuz ve lüks bir yaşamınız olacak. Madnasa Türkbükü iç mimarisi ile sizleri büyüleyecek.Her bir m2 nin akıllıca planlandığı malikanelerde konforu ve lüksü günün her anında yaşayacaksınız.

Kayıpsız mimarisiyle konforlu ve ferah bir yaşam

Her birinin kendine özel müstakil havuzunun yer aldığı Madnasa Türkbükü’nde Malikaneler içerisinde 6 yatak odası, 7 banyo, 1 sinema odası, 2 mutfak, 2 salon, 1 yemek odası, 1 çalışma odası, çamaşır odası, teknik oda, teras bar ve jakuzi alanı, hamam, sauna ve buhar odası bulunuyor. Ayrıca Madnasa Türkbükü’nde her bir konak sahibinin kendisine ait locasının yer alacağı özel bir plaj alanı bulunuyor.

Fiyatlandırtma ve ödeme seçenekleri

Madnasa Türkbükü’nde villanın fiyatları 1 milyon 700 bin USD ile 3 milyon USD arasında değişiyor.  Projede peşin ödemelerde kişiye özel indirimler sağlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz