maritbet girişmaritbet
Lotus Sinanoba'da satışlar devam ediyor!

Lotus Sinanoba'da satışlar devam ediyor!

Lotus Yapı tarafından inşa edilen Lotus Sinanoba projesi İstanbul Büyükçekmece’de yükseliyor.

Lotus Yapı tarafından hayata geçirilen Lotus Sinanoba projesi, 15 bin metrekare inşaat alanında, üç blokta toplamda 70 adet daire ve 26 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Bloklar zemin kat +5 kat olarak planlanıyor. Projede 2+1,3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 30 adet olan 2+1 daireler 105 metrekare, 30 adet olan 3+1 daireler 135 metrekare, 10 adet olan 4+1 daireler 165 metrekare büyüklükten oluşuyor.

İstanbul’da Büyükçekmece’nin yeni gelişen bölgelerinden Sinanoba’da yer alan Lotus Sinanoba projesi butik konseptli olarak planlanıyor.

Sinanoba bölgesine yeni bir vizyon getiren Lotus Sinanoba projesi, sosyal alanları ve yeşil alanlarıyla yaşayanlara nefes aldıracak, dükkanlarıyla bölgenin ekonomisine can katacak yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Lotus Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Lotus Sinanoba projesi, kamelya alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, peyzajda oturma alanları, kapalı otopark ve Türk hamamı gibi birçok sosyal olanağı da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Az katlı bloklardan oluşan Lotus Sinanoba projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

4+1 dairelerin satışının tamamlandığı Lotus Sinanoba projesinde, 2+1 daireler 4 milyon 500 bin TL’den, 3+1 daireler 5 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Lotus Sinanoba projesinde yüzde 50 peşinat, kalanı teslimde krediyle ödeme imkanı sunuluyor.

Lotus Sinanoba nerede?

İstanbul’da Büyükçekmece ilçesinin Sinanoba bölgesinde bulunan Lotus Sinanoba projesi, Yalçın Çiftçi İlkokulu ve Emlak Konut Anadolu Lisesi’ne 10 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz