maritbet girişmaritbet
Locamahal Veliefendi nerede?

Locamahal Veliefendi nerede?

KİPTAŞ güvencesiyle Veliefendi Hipodromu'nun yanı başında yükselen Locamahal Veliefendi, İstanbul’un en gözde noktasında.

KİPTAŞ imzası taşıyan proje, Zeytinburnu Veliefendi'de 36 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruluyor. 20 blokta 1.262 konutun yer aldığı projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Proje, lokasyon itibariyle İstanbul'un en merkezi noktaları baz alınarak kurulan yaşam alanları sayesinde yatırımcısına değer kazandırmayı hedefliyor.

İstanbul'un en bilindik yerlerinden olan Veliefendi Hipodromu'nun hemen yanında konumlanan proje aynı zamanda Zeytinburnu sahiline 800 metre mesafede bulunuyor. Şehrin en işlek otoyollarından olan E5'inse tam ortasında yer alan proje,  Bakırköy'e, Atatürk Havalimanı'na, Yenikapı İDO iskelesine, Avrasya Tüneli ve Marmaray'la Anadolu Yakası'na ise sadece dakikalar kadar uzaklıkta. Locamahal'in, çevresinde hastaneler, AVM'ler, okullar ve yemyeşil parklar bulunuyor.

Lokasyon açısından yatırımcısı tarafından göz dolduran Locamahal Veliefendi'den ev sahibi olmak isteyenler ayrıcalıklı bir konumunda sahibi oluyor. Proje İstanbul'un en önemli hipodromlarından olan Veliefendi Hipodromuna yürüme mesafesinde bulunuyor. Aynı zamanda KİPTAŞ Sahilpark Konutları ve The İstanbul Veliefendi gibi adından söz ettiren projelerin ise karşısında yer alıyor.

Locamahal Veliefendi'de yer alan konutların teslim tarihlerinin ise Aralık 2020'de yapılması planlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz