maritbet girişmaritbet
Loca Çeşme'nin 2. etabı Loca Çeşme Twin'de satışlar devam ediyor!

Loca Çeşme'nin 2. etabı Loca Çeşme Twin'de satışlar devam ediyor!

Renk Yapı tarafından inşa edilen Loca Çeşme'nin 2. etabı olan, Loca Çeşme Twin projesinde daireler dolar bazında satışa sunuluyor.

Renk Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Loca Çeşme Twin projesi İzmir Çeşme’de, 5 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde, 6 blokta, toplamda 87 adet konut olacak şekilde meydana geliyor.

Loca Çeşme Twin’de teraslı 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. 69 adet 1+1 ve 18 adet 2+1 daireden oluşan projede, 1+1 daireler brüt 54, net 45 metrekare, 2+1 daireler brüt 70, net 60 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Türkiye’nin en gözde turizm bölgelerinden olan Çeşme’de hayata geçirilen proje, dört mevsim yaşamı içinde barındıran bir konsepte sahip.


1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Loca Çeşme Twin projesi, mimarisi, sosyal alanları ve muhteşem peyzajı ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor.

Loca Çeşme’nin ikinci etap projesi olarak geliştirilen Loca Çeşme Twin projesi, fitness merkezi, açık yüzme havuzu gibi sosyal olanakları da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Mavi ile yeşili buluşturarak yeni bir yaşam alanı geliştiren Loca Çeşme Twin projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Konutların Dolar bazında satışının gerçekleştiği Loca Çeşme Twin projesinde 1+1 daireler 240 bin USD’den, 2+1 daireler 375 bin USD’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Aynı zamanda Loca Çeşme Twin projesinde konutlar banka kredisine uygun durumda.

Loca Çeşme Twin nerede?

İzmir Çeşme’de konumlanan Loca Çeşme Twin projesi, Şifne’ye 2 km, Alaçatı Köy İçi ve Ilıca’ya 4 km, otoban girişine 5 km, Boyalık Plajı’na 11 km, Ayayorgi’ye 15km, Çeşme Marina’ya 17 km mesafede yer alıyor.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz