maritbet girişmaritbet
Limonlu Bahçe Konakları'nda ön talep devam ediyor!

Limonlu Bahçe Konakları'nda ön talep devam ediyor!

Akyapı İnşaat ve Doğa İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları projesi İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yükseliyor.

Akyapı İnşaat ve Doğa İnşaat ortaklığında inşa edilen Limonlu Bahçe Konakları 51 bin 970 metrekare arsa alanı bulunuyor. 191 bin 860 metrekare inşaat alanında 15 blokta toplam 509 daire ve 148 cadde mağazasından oluşan Limonlu Bahçe Konakları’nda bloklar 6 ile 8 kat arasında değişiyor ve yatay mimari özelliği taşıyor.

Aile konseptine önem verilen Limonlu Bahçe Konakları’nda konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde 36 farklı tipte daire sunuluyor. Limonlu Bahçe Konakları’nda 2+1 daireler net 66 ila 93 brüt 104 ila 141 metrekare, 3+1 daireler net 118 brüt 178 metrekare, 4+1 daireler net 171 brüt 251 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan Limonlu Bahçe Konakları’nda kapalı otopark, kapalı-açık yüzme havuzu, fitness merkezi, Türk hamamı, SPA, sauna, futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve 7/24 izlenen kameralı güvenlik hizmeti bulunuyor.

Ümraniye’nin “En Nefes Alan Projesi” olarak hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları 850 milyarlık yatırımıyla, eski bir teknoloji fabrikası olan NETAŞ arazisinde yükseliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Limonlu Bahçe Konakları, Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan konumuyla ve merkezi alanlara olan kolay ulaşım yoluyla alıcıların dikkatini çekiyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Akyapı İnşaat ve Doğa İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları’nda 2+1 daireler 8 milyon 280 bin TL’den, 3+1 daireler 10 milyon 335 bin TL’den, 4+1 daireler 17 milyon 455 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Limonlu Bahçe Konakları projesinde 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla yeni konut finansman modeli Yeni Evim kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere bir fırsat sunuyor.

Limonlu Bahçe Konakları nerede?

Limonlu Bahçe Konakları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 28 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 49 kilometre mesafede bulunuyor. Alışveriş merkezlerine, eğitim kurumlarına ve sağlık kurumlarına çok yakın mesafede bulunan proje M5 Üsküdar- Çekmeköy metrosunun Yamanevler durağına yakınlığıyla dikkat çekiyor
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz