maritbet girişmaritbet
Life Port Aya Yorgi satışa çıktı!

Life Port Aya Yorgi satışa çıktı!

Port evleri satışa çıkarıldı Gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran İZKA İnşaat, Çeşme'de müşterilerine özel konseptli evler yapıyor

 

Özellikle konut, prestij binaları, hastane ve AR-GE amaçlı teknolojik hizmet binaları konusunda uzmanlaşan İZKA İnşaat, Aya Yorgi'de özel bir projeye imza atarak, Life Port Aya Yorgi evlerini satışa çıkardı.

Son üç yılda 6 bin adet konut yapan şirketin son projesinde, akıllı ev sistemi, uzaktan otomasyon ile güvenliği ve rahatlığı, lüks yaşantı bir arada sunuluyor. Ayrıca 7 adet kişiye özel villa da sahiplerini bekliyor.

Projede, her villaya ait özel yüzme havuzu ile ayrıcalıklı bir konsept bulunuyor. Peyzaj alanında, mitolojik heykeller ile özel ışıklandırma sistemi kullanılan projede, bu sayede heykeller, mistik ve çağdaş bir yaşantıyı birleştirerek farklı bir atmosfer hazırlıyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL

Çocukların da unutulmadığı Life Port'ta mitolojik heykeller sayesinde, çocukların tarih ile iç içe büyümesi, hayal güçlerinin genişlemesi hedeflenmiş. Villaya özel kum havuzunda ise, keyifli vakit geçirecekler. Dış cephede, özel çeşme taşı ile doğal ahşap birleştirilerek, farklı pencere tasarımları ile bütünlük sağlanıyor.

Projede neler var?

Proje, 5 adet dubleks, 2 adet tek katlı olmak üzere, 6 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 villadan oluşmaktadır. Villaların büyüklükleri, 230 ile 275 metrekare arasında değişiyor. Villalarda ayrıca, araç otopark yeri, bakıcı evi, hobi odası, havuz özel terası ve bölümü, özel olarak tasarlanmış manzara terası ve özel barbekü alanı da yer alıyor. Proje hakkındaki ayrıntılı bilgiye, http://www.lifeportcesme.com/  adresinden ulaşılabilir.

İzmirgaz işlem kolaylığı sunuyor

İzmirgaz aboneleri artık, yaptıkları tüm yazılı başvuruların takibini internet üzerinden yapabilecekler. Uygulamaya soktuğu çok sayıda yenilikle hizmet kalitesini artıran İzmirgaz, yeni devreye aldığı İnternet Evrak Kayıt Yönetim Sistemi (EKYS) ile hizmette kalite anlayışını bir adım daha öteye taşıdı. Binlerce İzmirli'nin çeşitli iletişim yöntemleri ile doğalgaza geçmek üzere İzmirgaz'a başvurmasının yanı sıra, mevcut abonelerin de çeşitli soru ve sorunlarının takibi kolaylaşacak.

Habertürk

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karşıyaka Tower, İzka İnşaat tarafından inşa ediliyor
  • 07.01.2014 11:03

Karşıyaka Tower, İzka İnşaat tarafından inşa ediliyor

Karşıyaka Tower İzmir'de fiyatlar 275 bin liradan başlıyor ...

Çeşme Life Port Aya Yorgi 7 villadan oluşuyor!
  • 27.06.2013 15:56

Çeşme Life Port Aya Yorgi 7 villadan oluşuyor!

İzka İnşaat'ın Aya Yorgi'deki 'Life Port Aya Yorgi Çeşme' projesi, rahatlığı ve ...

Life Port Aya Yorgi satışa çıktı!
  • 16.08.2012 16:38

Life Port Aya Yorgi satışa çıktı!

Port evleri satışa çıkarıldı Gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektörüne farklı ...