maritbet girişmaritbet
Leinster Square London görücüye çıkıyor

Leinster Square London görücüye çıkıyor

Londra'da Hyde Park ve Kensington Sarayı'nın yanı başında yükselen Leinster Square'in Türkiye lansmana gerçekleştiriliyor

Londra'nın en prestijli bölgelerinden Notting Hill ve Westbourne Grove'da, Hyde Park ve Kensington Sarayı'nın yanı başında, tarihi binalardan oluşan yeni yapı "Leinster Square"ı size sunuluyor. 
 
7 ile 8 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul Çırağan Kempinski Oteli'nde gerçekleştirilecek özel lansmana davetlisiniz. Notting Hill ve Westbourne Grove'un kalbinde 4 yatay odalı evler ve 3 yatak odalı apartman dairelerinden oluşan tarihsel bir koleksiyon

Leinster Square'de fiyatlar 3 milyon 950 bin Euro'dan başlıyor. Restore ve modernize edilmiş tarihi İngiliz evleri ile sunulan şık, zarif ve modern bir yaşam stili. Dünya markaları kullanılarak yapılmış lüks iç dekorasyon.

Akıllı ev sistemiyle donatılan Leinster Square, 1inci metro bölgesinde muhteşem bağlantı noktaları dahilinde, High Street Kensington'a 3 dakika, Bond Street'e 4 dakika, Knightsbridge'e 14 dakika, Heathrow Havalimanı'na 26 dakika uzaklıkta yer alıyor. Leinster Square'de teslimler 2015 yazında yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Leinster Square London görücüye çıkıyor
  • 22.05.2014 13:55

Leinster Square London görücüye çıkıyor

Londra'da Hyde Park ve Kensington Sarayı'nın yanı başında yükselen Leinster Squa ...