maritbet girişmaritbet
Las Vegas, Piyalepaşa'nın hologramına hayran kaldı!

Las Vegas, Piyalepaşa'nın hologramına hayran kaldı!

Piyalepaşa İstanbul projesi, interaktif hologram teknolojisiyle tanıtılınca Las Vegas'ı kendisine hayran bıraktı.

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016'da ödüle layık görüldü. 

Piyalepaşa İstanbul, dünya çapında dijital endüstrinin en önemli organizasyonlarından olan DigitalSignage Expo'nun LasVegas'ta düzenlenen ödül töreninde, Etkinlik & Sunum kategorisinde Gümüş Ödül almaya hak kazandı. 

Dünyanın en önemli  dijital organizasyonlarından biri olarak kabul edilenDigital Signage Expo (DSE) Apex 2016 Ödülleri'nin kazananları belli oldu. Polat tecrübesi ve güvencesiyle Beyoğlu PiyalepaşaBölgesi'nde hayata geçirilenPiyalepaşa İstanbul,yarışmanın ana konusu olan “Dijital Uygulamalar”a uygun interaktif hologram sunumuylaApex 2016 Ödülleri'ne başvurdu. LasVegas'tadüzenlenen ödül töreninde "Etkinlik &Sunum"kategorisinde Gümüş Ödül almaya hak kazandı. 

800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projenin interaktif hologramlı tanıtımı, ilk kez 2015 yılında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda yapıldı. Aynı yılın Eylül ayında Dubai'de düzenlenen Cityscape GlobalFuarı'nda da yapılan interaktif hologram sunumu büyük ilgi çekti.

Fuarda, sunucular tarafından üç farklı dilde projenin anlatımı gerçekleştirilirken, videolar ile projeye ait daire planları ve fotoğraflar paylaşıldı. Daire tipleri içerisinde serbest gezinti yapılabilmesi, tek bir navigasyon ile daire tasarım seçeneklerinin değiştirilebilmesi ve bu sayede gerçeğe en yakın deneyimi yaşatması ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. 

APEX 2016 Ödülleri'nde 19 katılımcı arasından "Etkinlik &Sunum" kategorisinde Gümüş Ödüle layık görülen Piyalepaşa İstanbul, interaktif hologram projesi için içerik üretiminde birçok uluslararası saygın ödüle sahip Dreambox ile işbirliği yaptı.Yönetmenliğini Çağrı Öztoksoy'un yaptığı filmin, teknolojik alt yapısı için, hem Türkiye'de hem de yurtdışında hologram teknolojisinin en başarılı uygulayıcılarından olan, teknolojinin patent sahibi Musion ile çalışılırken, filmin müziği Ömer Ahunbay tarafından projeye özel olarak bestelendi.  

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Las Vegas, Piyalepaşa'nın hologramına hayran kaldı!
  • 05.04.2016 14:54

Las Vegas, Piyalepaşa'nın hologramına hayran kaldı!

Piyalepaşa İstanbul projesi, interaktif hologram teknolojisiyle tanıtılınca Las ...