maritbet girişmaritbet
Larissa Göl Evleri 1 Nisan’da satışta!

Larissa Göl Evleri 1 Nisan’da satışta!

İzmir Menemen’de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri 135 bin liradan başlayan fiyatlarla 1 Nisan tarihinde satışa çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta basın lansmanı gerçekleştirilen Larissa Göl Evleri Projesi 1 Nisan Cumartesi günü, “Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satışa çıkıyor. ERDN İnşaat Larissa Göl Evleri projesi, Menemende bulunan proje alanı satış ofisinde gerçekleştirilecek olan mangal partisi ve halk tanıtımı ile satış startını verecek. Tüm haklın davetli olduğu tanıtım etkinliği 2 Nisan Pazar günü de devam edecek.

Satış politikasını; kişiye özel taksit imkanları ile belirleyen ERDN İnşaat Larissa Göl Evleri, aylık bin lira taksitle, banka, peşinat ve kredi olmaksızın 135 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor. 40 bin metrekare proje, 120 bin metrekare inşaat alanı üzerine konumlandırılan projenin ilk etabı, 20 ay sonra ev sahiplerine teslim edilecek. Genç yaşam, Çevreci ve Doğa Dostu konsept, engelsiz yaşam, dikey orman parolaları ile güçlendirilen projenin tam ortasında 15 bin 300 metrekare büyüklüğünde doğal bir göl bulunuyor. 

Ev sahiplerinin konforu için her şeyin düşünüldüğü Larissa Göl Evleri'nde; alışveriş için bir agora, kafe, restoran, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, bowling, koşu ve yürüyüş parkuru, göl kenarı dinlenme alanları ve dahası donatılara eklenirken, house keeping, laundry ve shuttle hizmetleri de veriliyor olacak. “Şehrin içinde ama şehirden farklı!” sloganı ile yola çıkan proje, sakinlerine yepyeni bir yaşam tarzının kapılarını açıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Larissa Göl Evleri 1 Nisan’da satışta!
  • 30.03.2017 15:52

Larissa Göl Evleri 1 Nisan’da satışta!

İzmir Menemen’de hayata geçirilen Larissa Göl Evleri 135 bin liradan başlayan fi ...

Larissa Göl Evleri basına tanıtıldı
  • 28.03.2017 11:22

Larissa Göl Evleri basına tanıtıldı

ERDN İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Larissa Göl Evleri'nin tüm detayl ...

Larissa Göl Evleri görücüye çıkıyor!
  • 16.03.2017 15:08

Larissa Göl Evleri görücüye çıkıyor!

İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nin basın toplantısı 23 Mart'ta ...