maritbet girişmaritbet
Konutta kampanya rüzgarı esiyor!

Konutta kampanya rüzgarı esiyor!

Peşinatsız, ara ödemesiz, taksitleri teslimden sonra ödeme gibi birçok fırsat... İşte ev alacakları yakından ilgilendiren kampanyalı konut projeleri.

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe yıl sonu geldi, hedef 2015'teki satış rakamlarını geride bırakmak. Birbiri ardında tanıtılan yeni projeler, konut alıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Son dönemde firmalar, ekonomiyi daha da güçlendirmek adına esnek kampanyalarla satışlarını artırdı. Birçok firma, kendi bünyesinde faizsiz taksitlendirme yaparken, bazı projeler peşinatsız ya da düşük peşinatlı konut sahibi yapıyor.

Özellikle 15 Temmuz'daki hain girişimden sonra Emlak Konut GYO liderliğinde başlayan ve GYODER'le büyüyen kampanya rüzgarı hala devam ediyor. Özellikle Emlak Konut GYO'nun son olarak Ankara'da satışa Açtığı Başkent Emlak Konutları projesinde 15 yıl vade, taksitleri teslimden sonra ödeme, 850 liradan başlayan taksitler gibi birçok seçenek sunuldu. Tüm bu fırsatlar, sadece Ankaralıları değil diğer şehirlerde yaşayan yatırımcıları da Başkent Emlak Konutları projesine itti.

Sektör geneline bakıldığında özel şirketlerin hazırladığı kampanyaların, Emlak Konut GYO'dan neredeyse farksız olduğu göze çarpıyor. İşte son dönemde hazırladığı kampanyalarla konut alıcısının önünü açan konut projeleri…

Bizim Evler 7

bizim-evler-7-projesi

İhlas Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirmekte olduğu Bizim Evler 7 projesi, konut almak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Sektörün en büyük konut markaları arasında yer alan Bizim Evler'in 7'nci serisinde ev alıcılarına cazip bir fırsat sunuluyor. Projede daire bedelinin yüzde 5'lik bölümü peşinat olarak verildikten sonra yüzde 15'lik ara ödeme gerçekleştiriliyor. Kalan bölüm düşük oranlı banka kredisiyle kapatılıyor. Bölgenin değerine değer katacak metro projesinin yanı başında yükselen Bizim Evler 7'de fiyatlar 478 bin liradan başlıyor. En küçük dairenin 116 metrekare 2+1 şeklinde tasarlandığı projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkent Emlak Konutları

baskent-emlak-konutlariEmlak Konut GYO'nun Ankara Mühye'de hayata geçirdiği dev projesinde ev almak isteyenlere çok cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor. Reklamlarında Mustafa Ceceli'nin oynadığı projede yüzde 10 peşinat, 180 ay vade ve 850 liradan başlayan taksitli ödeme koşullarıyla konut almak mümkün. Ocak 2020'de teslimleri gerçekleştirilecek olan projede ayrıca taksitleri teslimden sonra ödeme seçeneği de sunulmakta. Ara ödemeleri seçeneklerinde bulunduğu Başkent Emlak Konutları'nda TÜFE'li sistem de önemli bir avantaj olarak göze çarpıyor. Fiyatların 395 bin liradan başladığı Başkent Emlak Konutları'nda satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Elysium Soul Beyoğlu

elysium-soul-beyoglu-projesiOfton İnşaat imzalı Elysium Soul Beyoğlu projesinde yeni kampanyayla ev almak isteyenlere önemli bir fırsat sunuluyor. Teslim tarihi Eylül 2017 olan Elysium Soul Beyoğlu'ndaki kampanyayla konut bedelinin yüzde 5'lik bölümünü peşinat olarak ödedikten sonra kalan bölüm için taksitlendirme yapılabiliyor. 36 ay sıfır faiz seçeneğinin de sunulduğu projede daire fiyatları 580 bin liradan başlangıç gösteriyor. Dairelerin 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değiştiği projenin yüzde 50 prim yapması bekleniyor.

Temaşehir Konya

temasehir-konyaKonya'da Emlak Konut GYO arsasında Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir projesinde cazip fırsatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor. Projede ev almak isteyenler daire bedelinin yüzde 5'ini peşinat olarak ödüyor. Ardından Ekim 2017 ve Ekim 2018 tarihlerinde yüzde 10'luk iki ara ödeme yapılıyor. Kalan bölüm krediyle kapatılabiliyor. Diğer ödeme planına göre ise yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan bölüm 48 ayda yüzde 0,65 faizli, banka kredisiz Emlak Konut GYO bünyesinde kapatılıyor. 728 dairelik projede en küçük konut 2+1 olarak tasalanırken, en uygun satış fiyatı ise 330 bin lira seviyelerinde.

3. İstanbul

ucuncu-istanbul-konutlariASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi'yle ortak hayata geçirdiği 3. İstanbul projesinin ilk etabı çok kısa sürede satıldı. İkinci etabında satışına devam edilen projede fiyatlar 475 bin lira seviyelerinden başlıyor. En  küçük dairenin 2+1 olarak tasarlandığı 3. İstanbul'daki kampanyayla hiç peşinat vermeden ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Diğer ödeme seçeneklerinde yüzde 20, 30, 40 veya 45 peşinatla farklı ödeme koşulları da yer almakta. Şirket bünyesinde ya da banka kredisi kullanımıyla ev sahibi olunabilen projede teslimler Şubat 2019'da başlayacak.

Tual Bahçekent

tual-bahcekentDağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO arsasında inşa ettiği Tual Bahçekent projesinde ev almak isteyenlere cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor. Kampanyayla birlikte konut alıcıları, daire bedelinin yüzde 5'lik bölümünü peşinat olarak ödüyor. Daha sonra Haziran 2017'de yüzde 25'lik ara ödeme yapılıyor. Kalan bölüm 5 yılda yüzde 0,42 faizle, 10 yılda yüzde 0,70 faizle kapatılıyor. Temmuz 2018'de teslim edilecek projede dairelerle birlikte dükkanlarda bulunuyor. Projede fiyatlar 248 bin liradan başlıyor.

Sinpaş Altınoran

sinpas-altinoranSinpaş'ın Ankara'da hayata geçirdiği ve şehrin çehresini değiştirdiği projesi Altınoran'da satışlar devam ediyor. Projede yüzde 15 peşinat verip kalan bölümü banka kredisiz 84 ay vade ile kapatma fırsatı sunuluyor. Bu ödeme seçeneğinde taksitler 1078 liradan başlangıç gösteriyor. 150 bin metrekare arsaya kurulan projede daire fiyatları 362 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara

marina-ankaraReklamlarında Hülya Avşar'ın oynadığı Marina Ankara projesindeki kampanyaya göre yüzde 5 peşinat ödeyip banka kredisiz 84 ay vadelendirmeyle konut sahibi olunabiliyor. 125 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire fiyatları 355 bin 200 liradan başlıyor. 2 bin 566 konutluk Marina Ankara'da evler 69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor.

Rota Mavi Kartal

rotamaviAPG İnşaat'ın Kartal'da yoğun ilgi gören projesi Rota Mavi'de ev alacaklar için büyük bir ödeme kolaylığı sunuluyor. Projede konut tipi fark etmeksizin ilk olarak 20 bin lira peşinat ödeniyor. Daha sonra 24 ve 36'nı aylarda yüzde 10'luk iki ara ödeme yapılıyor. Yüzde 20'lik peşinat kalanı ise teslim tarihi olan Eylül 2017'de ödeniyor. Projede daire fiyatları 256 bin liradan, taksitler ise 1800 liradan başlıyor.

Strada Bahçeşehir

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Bahçeşehir projesinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 1 peşinatla ilk adımı atabiliyor. Toplamda 3 etaptan meydana gelecek olan projede mevcut kampanyaya göre peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanmakta. Ayrıca şirket bünyesinde de 40 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Fiyatların 257 bin 500 liradan başladığı Strada Bahçeşehir projesinde teslimler Aralık 2018'de yapılacak.

stradaUğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler 7'yi anlattı!
  • 20.02.2017 10:57

Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler 7'yi anlattı!

Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler 7 şantiye alanında em ...

Bizim Evler 7'de dev fırsat "Yüzde 5 peşin, hemen taşın"
  • 31.10.2017 11:21

Bizim Evler 7'de dev fırsat "Yüzde 5 peşin, hemen taşın"

İhlas Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirdiği ve teslimlerin hemen gerçekleştir ...

Bizim Evler 7'de taksitler 2019'da başlıyor!
  • 18.09.2017 17:42

Bizim Evler 7'de taksitler 2019'da başlıyor!

Bizim Evler 7 Ispartakule'deki kampanya kapsamında ev alan kişiler taksit ödemel ...

Bizim Evler 7’de Şimdi Al, 2019’da Öde kampanyası!
  • 18.09.2017 16:51

Bizim Evler 7’de Şimdi Al, 2019’da Öde kampanyası!

Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde başlayan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasıyla ...

Konut sektörünün başarı hikayesi; Bizim Evler!
  • 28.08.2017 12:08

Konut sektörünün başarı hikayesi; Bizim Evler!

Ispartakule'de Bizim Evler markasıyla 5 bin 500 konut üreten İhlas Yapı, Bizim E ...

Konutta kampanya rüzgarı esiyor!
  • 13.12.2016 10:47

Konutta kampanya rüzgarı esiyor!

Peşinatsız, ara ödemesiz, taksitleri teslimden sonra ödeme gibi birçok fırsat... ...