maritbet girişmaritbet
Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!

Yatırımlarınızı kazanca dönüştüren "kira garantisi sistemi" son dönemde gayrimenkul projelerinin gözde kampanyası oldu.

En önemli yatırım araçlarından biri olan gayrimenkul, uzun vadede kazandırmaya devam ediyor. Yatırım amaçlı ev ve işyeri alanlar en çok kiraya verme aşamasında sıkıntı çekiyorlar. Hemen kiracı bulamama sorunun yanı sıra düzenli kira ödemesi yapmayan kiracılar ev sahiplerinin kabusu oluyor. Yatırımcıların bu sorunlarını göz önünde bulunduran inşaat firmaları, krizi fırsata çevirdi. Bazı inşaat firmaları ev ve işyeri alanlara kira garantisi sunarak, yatırımınızın neredeyse 5 yıllık getirisini size garanti ediyor. Böylelikle aldığınız daire ve işyeri boş olsa bile kira almaya devam edeceksiniz. Bu sistemle eviniz, kendi taksidini kendisi ödeyerek sizi büyük bir borç yükünden kurtarabilir. 

İşte kira garantisi sunan projeler:

Univa Düzce ve Univa Kocaeli ile 5 yıllık geliriniz garanti altında!

Erkanlı Holding ve dünyaca ünlü Asset Campus iş birliği ile hayata geçirilen Univa Düzce ve Univa Kocaeli yeni yatırım imkanının kapılarını aralıyor. Firmanın Sakarya'da inşa ettiği ilk "öğrenci evi" konseptli projenin satışı kısa sürede tamamlandı. Şimdi aynı konsept ile Univa Düzce ve Univa kocaeli projeleri satışta. İki projede de daireler 60 metrekare büyüklüğünde ve 1+1 tipinde. İçerisinde 3 öğrencinin rahatlıkla yaşayabileceği dairelerde her türlü eşya bulunuyor. Univa projeleri ilk 5 yıl boyunca yatırımcısına kira garantisi veriyor. Ev boş olsa dahi, kira ödemeleri 5 yıl boyunca devam edecek. İki projede kira gelirleri değişenlik gösteriyor. Her iki projede yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

569 dairenin bulunduğu Univa Düzce'de peşin fiyatlar 175 bin TL olarak açıklandı. Vadeli fiyatlar ise 215 bin TL'yi bulunuyor. Evin kiracısı yokken 1.166 TL, dolu olması durumunda ise 2 bin 250 TL getiri sağlıyor. Univa Düzce'de yaşam 2021 yılının Kasım ayında başlayacak. 

Univa Kocaeli projesinde 276 daire bulunuyor. Kocaeli Umuttepe Kampüsü'nün hemen karşısında inşa edilen projede peşin fiyatlar 225 bin TL, vadeli fiyatlar 275 bin 500 TL olarak açıklandı. Univa Kocaeli'de kira getirisi 1.500 TL ile 2 bin 880 TL arasında değişecek. 786 adet yatak kapasiteli öğrenci evinde teslimler Aralık 2020'de yapılacak.


Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi ve yüzde 20 indirim fırsatı

Kale Grubu'nun iştiraki Bodur Gayrimenkul'ün inşa ettiği Daire Kartal projesinde yeni başlayan kampanyaya göre; yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor. Kiracı riski olmadan, avantajlı bir yatırım fırsatı sunan Daire Kartal, 24 ay boyunca verdiği kira garantisi ile yatırımın 20 yılda kendini amorti etmesini sağlıyor. Hemen tapu ve hemen teslim ayrıcalığı bulunan Daire Kartal'da ev alacaklar, taksitlerini kira garantisi ile güvence altına alıyor. Balkonlu, deniz ve adalar manzaralı Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor.


Nef Brentford London ile geliriniz emin ellerde!

İstanbul'da birçok konut projesine imza atan Nef, rotayı yurt dışına çevirdi. Dünyaya Londra'dan açılan Nef, Nef Brentford Londra'da yatırımcısına 3 yıl kira getirisi sunuyor. “Garantili Kiralama Sistemi” olarak adlandırılan bu sistemde eviniz için en doğru kira değeri; büyüklük, bölge ve bina yaşının yanı sıra mobilya ve teknolojik detaylarını da dikkate alan yapay zeka yazılımıyla hesaplanıyor. Rentify, kendi ağı üzerinden evinize hemen kiracı bularak, eviniz için adil piyasa değerinde 3 yıla kadar kira garantisi veriyor. Sahip olduğu konumdan dolayı, Londra merkezde kira getirisi ortalama yüzde 2 düzeyindeyken, Brentford bölgesinde yüzde 4'e kadar yükseliyor.

Heathrow Havlimanı ile Londra şehir merkezinin tam ortasında yer alan Brentford bölgesi, son yıllarda Londra'nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Batı Londra'da yer alıyor. Yeni marina ve stadyumun inşa edildiği bölge, etrafında 200'ün üzerinde kurumsal şirketin ve 25 bin beyaz yaka çalışanın bulunduğu finans bölgesinde yer alıyor. 


Sinpaş İş Modern ile ticari gayrimenkulde 3 yıl kira garantisi

Sinpaş, ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı'yı tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi vererek yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan proje kira garantisiyle daha karlı bir yatırıma dönüşüyor.

26 bin 120 metrekare arsa üzerine kurulan Sinpaş İş Modern projesinde 151 bağımsız bölüm yer alıyor. 151 bağımsız bölüme sahip olan İş Modern projesinde ticari ünitelerin büyüklükleri 250 metrekare ile 12 bin metrekare arasında değişiyor. Modüler sistemle ticari alanlar isteğe göre büyütebiliyor. Sinpaş İş Modern projesinde fiyatlar 1 milyon 61 bin 480 TL'den başlıyor, 8 milyon 392 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında yapılacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!
  • 27.11.2018 11:44

Kira garantisi ile 'gelirinizi garantileyen' 5 proje!

Yatırımlarınızı kazanca dönüştüren "kira garantisi sistemi" son dönemde gayrimen ...

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor
  • 23.11.2018 15:55

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. ...

Univa Öğrenci Evleri iki yeni projenin startını verdi
  • 23.11.2018 10:55

Univa Öğrenci Evleri iki yeni projenin startını verdi

Asset Campus iş birliğiyle hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri” iki yeni proj ...

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi
  • 21.11.2018 10:20

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da 7 bin TL kira garantisi

Ticari gayrimenkuller için ilk niteliği taşıyan kampanyasıyla İş Modern Ambarlı' ...