maritbet girişmaritbet
Kıbrıs'ta ev almak için büyük fırsat! Şimdi sıfır faizli ödeme planıyla!

Kıbrıs'ta ev almak için büyük fırsat! Şimdi sıfır faizli ödeme planıyla!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konut almak, yatırımcısına önemli fırsatlar sunuyor. Sterlin bazında kira geliri, düşük peşinat, vade farksız ödeme seçeneği ve 10 yıldan daha kısa amortisman süresiyle Kıbrıs'ta yatırım yapan herkes alırken kazanıyor.

Yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, doğası, iklimi ve sunduğu fırsatlarla yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Sahip olduğu yaşamsal avantajları, yatırım noktasındaki fiyatlarla birlikte sunan Kıbrıs’ta yatırım yapmak her geçen gün daha da büyük önem kazanıyor. Amortisman süresi ve pound kira geliri açısından Kıbrıs, yatırımcıların ilk tercihi olma noktasında ilerliyor. Hem tatil, hem kazanç şimdi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde.

Kıbrıs’ta yatırım neden avantajlı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, özellikle konut alımı noktasında hem Türk, hem de yabancı vatandaşlar açısından büyük önem taşıyor. Türk yatırımcılar için hem bir ev, hem kira geliri, hem de yavru vatan bakışı noktasında Kıbrıs çok büyük önem taşıyor. Yabancılar için de Kıbrıs’in iç dinamikleri, cazip noktaların başında geliyor. Özellikle yoğun öğrenci nüfusu ve askeri personel sayısı açısından Kıbrıs, gayrimenkullere kiracı bulma noktasında ciddi potansiyele sahip. Bu da, yatırımcı açısından büyük önem taşıyor. Kıbrıs’ta aktif olarak eğitim veren akademik kurum sayısı 27. Üstelik Kıbrıs’ta eğitim veren kurum sayısında her yıl önemli artış yaşanıyor. Bu da yeni öğrencilerin ülkede eğitim görmesi anlamına geliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde aktif olan öğrenci sayısı ise bugün itibariyle 120 bin. Bu da yılın tüm dönemlerinde yüksek kiralama talebi anlamına geliyor.

Fiyat avantajı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde

Son dönemde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde artan gayrimenkul yatırımları, bölgeye olan ilginin yükselmesini sağladı. Özellikle Lefkoşa ve Girne bölgelerinde inşa edilen projelere yerli halk ve ülke dışı yatırımcılardan ilgi büyük. Özellikle Avrupa ülkelerine göre yüzde 50’ye yakın fiyat avantajı sağlayan Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımcıları cazip fiyat avantajına da sahip.

Kıbrıs’ta gayrimenkul değeri her geçen gün artıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirilen gayrimenkul yatırımları, turizm yatırımları, öğrenci popülasyonu ve ülke dışından gelen yatırımcılar nedeniyle ülkede nüfus hızla artıyor. Bu da gayrimenkul değerlerinin her geçen gün artması anlamını taşıyor. Özellikle cazip ödeme planına sahip projeler yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Ödeme seçeneği nasıl?

Hayata geçirilen projeler özelinde cazip ödeme seçenekleriyle Kıbrıs’ta yeni bir yaşam kurma imkanı sunuluyor. Yüzde 30 peşinat, 80 ay vade farksız taksit ve kısa süreli amortisman avantajıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gayrimenkul yatırımı yapmak önemli imkanları da bir arada sunuyor.

Cazip ödeme seçeneği ve uygun fiyatlı yatırım için [email protected] adresine bilgi talebinizi iletebilirsiniz.


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz