maritbet girişmaritbet
Kartal’da İstanbul’un yeni gözdesi Avrupa Konutları Esentepe

Kartal’da İstanbul’un yeni gözdesi Avrupa Konutları Esentepe

Artaş İnşaat tarafından geliştirilen konut projesidir. 20 bloktan oluşan projede 866 adet konut ve 16 adet ticari ünite bulunmaktadır.

E-5 üzerinde konumlanan ve metro ile ulaşımın çok rahat olduğu Avrupa Konutları Esentepe, adliye ve hastaneye yakınlığı ile dikkat çekici. Sosyal donatıları ve konforlu daireleri ile Avrupa standartları bu kez Kartal’da hayat buluyor. Avrupa Konutları ile Kartal çok farklı yaşanacak. Avrupa Konutları Esentepe’de kapalı yüzme havuzları, sauna, hamam, fitness ve çocuk oyun alanı gibi zengin sosyal alanlara yer veriliyor. Ayrıca projenin yanı başında bir kamusal park bulunuyor.

Lansman öncesi ön satış avantajlarından yararlanmak üzere satış ofisini dolduran çok sayıda konut alıcısı yüksek prim potansiyeline sahip projeye büyük ilgi gösteriyor.

Ödeme seçenekleri ve konut fiyatları

2+1 daireler 6 milyon 200 bin ila 9 milyon 600 bin, 3+1 daireler 7 milyon 300 bin ila 12 milyon 500 bin, 4+1 daireler 9 milyon 500 bin ila 13 milyon 500 bin arasında değişen Avrupa Konutları Esentepe projesinde konutlar banka kredisine uygun durumda.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz