maritbet girişmaritbet
Kartal Ahenk'te konut satışları devam ediyor!

Kartal Ahenk'te konut satışları devam ediyor!

Kusva İnşaat tarafından inşa edilen Kartal Ahenk projesi 5 bin 150 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kusva İnşaat tarafından hayata geçirilen Kartal Ahenk projesi 5 bin 150 metrekarelik arsa üzerinde, 18 katlı iki blokta toplam 163 adet daire olacak şekilde inşa ediliyor.

Kartal Ahenk projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1 daireler 110,3 metrekare, 3+1 daireler 141 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Kartal’ın gözde yaşam alanlarından biri olacak Kartal Ahenk, aileler için tasarlanmış olup, İstanbul’un en zengin ulaşım ağları ve en hızlı değerlenme potansiyeline sahip olmasıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Lokasyon avantajı ve vaat ettiği aile yaşam kalitesiyle yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören projede tüm daireler, balkonlu, kapalı mutfaklı ve yüksek tavanlı olarak tasarlanıyor.

8 bin metrekarelik kapalı otopark alanına sahip olan Kartal Ahenk, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, çardak alanları, süs havuzları gibi sosyal olanakları da bünyesinde barındırıyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

İstanbul’un en hızlı değerlenme potansiyeline sahip Kartal bölgesinde hayata geçirilen Kartal Ahenk projesinde, 2+1 daireler 4 milyon 15 bin TL’den, 3+1 daireler ise 5 milyon 160 bin TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Kartal Ahenk’te 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla yeni konut finansman modeli ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunuluyor.

Kartal Ahenk nerede?

Bulunduğu konumla alıcıların dikkatini çeken proje metro hattı, toplu taşıma hatları ve ünlü alış-veriş merkezlerine yakın mesafede bulunuyor. Kartal Ahenk projesi Sabiha Gökçen Havaalanı, İDO İskelesi ve Yüksek Hızlı Tren’e 900 metre mesafede bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz