maritbet girişmaritbet
Karlı Vadi Konakları İzmit’te yükseliyor!

Karlı Vadi Konakları İzmit’te yükseliyor!

İzmit’in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent’te Yakon İnşaat tarafından inşa edilen Karlı Vadi Konakları konumu ve sosyal olanakları ile sakinlerine dört mevsimin keyfini doyasıya çıkarma imkânı sunuyor

İzmit'in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent'te Yakon İnşaat tarafından inşa edilen Karlı Vadi Konakları konumu ve sosyal olanakları ile sakinlerine dört mevsimin keyfini doyasıya çıkarma imkânı sunuyor. Doğanın tüm renkleri ve güzelliklerinin bir arada bulunduğu 40 özel evin yer aldığı Karlı Vadi Konakları'nda 30 adet 124 metrekarelik dubleks ve 10 adet 191 metrekarelik tripleks konut bulunuyor. İstanbul'a 100, Kocaeli'ne 15 kilometre mesafede yer alan Karlı Vadi Konakları, şehrin stresinden uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunuyor.

Yakon İnşaat Genel Müdürü Kürşat Yaşar, hedeflerinin büyük şehirlerde ve çok daha büyük projelerde bulunabilecek maksimum konforu, doğanın ve doğal yaşamın içinde sakinlerine yaşatmak olduğunu söyledi

Karlı Vadi Konakları'nda kullandıkları özel yalıtım sistemlerinin doğa koşullarını minimize ederek, evlerin kısa sürede ısınmasını sağladığını belirten Kürşat Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karlı Vadi Konakları, yalıtım özellikleriyle az rastlanan bir konforu sakinlerine sunuyor. Konaklarımızın dış duvarlarında 25 santimetre kalınlığında gaz beton kullanıldı. Tüm binalara sıva sonrası su ve ısı yalıtımı yapıldı. Karbon takviyeli ısı yalıtım levhaları ile binalar mantolandı. Sıva çatlamalarını önlemek için alkali dayanımlı cam elyafı donatı filesi ilk sıvanın üzerine çekildi. İkinci kat sıvayla da ısı yalıtımı tamamlandı.”

Binaların pencere, kapı ve köşelerinde alüminyum köşe profili kullandıklarının altını çizen Yaşar, tüm bu işlemler sonucunda yaz aylarında serin kalan, kış aylarında kolayca ısınan ve ısısını -3 derecede, 24 saatte en fazla 2 derece kaybeden konutlar ürettiklerini söyledi. Yaşar, “Tüm projelerimizde olduğu gibi Karlı Vadi Konakları'nda da bina kalitesi ve yalıtım konusunda çok iddialıyız” diye konuştu.

Karlı Vadi Konakları'nın doğalgaz ile ısındığını ifade eden Kürşat Yaşar, ayrıca konaklarda kullanılan ısıtma hazneli şöminelerin tüm evi rahatlıkla ısıtabildiğini söyledi. Karlı Vadi Konakları sakinlerinin evlerine gelmeden önce yönetime haber vermeleri halinde kaloriferlerinin istedikleri zaman açıldığını belirten Kürşat Yaşar, bu özellikleri ile sadece yaz aylarında değil, tüm yıl boyunca Karlı Vadi Konakları'nda rahatlıkla yaşandığını vurguladı.

Karlı Vadi Konakları'nın içinde bulunan ve sadece konak sahiplerine özel olan Kulüp Karlı Vadi'nin projenin en önemli özelliklerinden biri olduğunu ifade eden Kürşat Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kulüp Karlı Vadi toplam 600 metrekareden oluşuyor. Kulüp içinde bulunan 300 metrekarelik açık havuzumuz sayesinde güneşin tadını tüm yaz boyunca çıkarmak mümkün. Kulüp Karlı Vadi'nin kapalı alanında ise ısıtmalı kapalı havuzumuzun yanında, fitness, sinema salonu, masaj odası, buhar odası, sauna, duşlar ve soyunma odaları yer alıyor. Ayrıca kulüp binasının üst katında doyumsuz manzara ve şömine keyifli kafe/bar bulunuyor.”

Karlı Vadi Konakları içinde çocuk parkı, tenis, basketbol ve mini futbol sahasının bulunduğunu hatırlatan Kürşat Yaşar, “Kartepe'ye 8 kilometre, Sapanca Gölü'ne 4 kilometre mesafedeyiz. Bu sayede her türlü doğa sporuyla birlikte kar kayağı ve su kayağı keyfini doyasıya yaşamak mümkün” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?
  • 31.07.2012 14:20

Anadolu'ya yayılan 18 markalı konut hangileri?

Yalnız en büyük metropol olan İstanbul'da değil, deyim yerindeyse Türkiye'nin he ...

Karlı Vadi Konakları’nda son 2 konak!
  • 26.06.2012 14:34

Karlı Vadi Konakları’nda son 2 konak!

İzmit’in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent’te YAKON İnşaat tarafından inşa edilen ...

Karlı Vadi Konakları İzmit’te yükseliyor!
  • 18.06.2012 15:10

Karlı Vadi Konakları İzmit’te yükseliyor!

İzmit’in yeni yaşam merkezi Büyük Derbent’te Yakon İnşaat tarafından inşa edilen ...