maritbet girişmaritbet
Kaliteli ve huzur dolu bir hayat 'Naturalium Villas Yalıkavak'da!

Kaliteli ve huzur dolu bir hayat 'Naturalium Villas Yalıkavak'da!

Yenka Yapı tarafından inşa edillen Naturalium Villas Yalıkavak projesi 9 adet villadan oluşuyor.

Yenka Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Naturalium Villas Yalıkavak projesi 6 bin 943 metrekare arsa alanı üzerinde 9 adet villadan oluşuyor. Projede hepsi aynı tür olan 3+1 villalar bulunuyor. 

Naturalium Villas Yalıkavak’da her villa 600 metrekare alana inşa ediliyor ve her birinin 32 metrekare yüzme havuzu bulunuyor. Aynı zamanda her birinde geniş bahçe ve kullanışlı otopark alanları da bulunuyor. Villaların büyüklükleri ise brüt 196 metrekare, net 138 metrekareden oluşuyor

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Yalıkavak’da yer alan Naturalium Villas Yalıkavak, dört mevsim yaşanabilecek bol oksijenli iklimiyle, huzur ve mutluluk vaat ediyor. 

Mükemmel bir doğa manzarasına sahip olan proje şehir merkezine yakınlığıyla, karayolu ve toplu ulaşım araçlarına yürüyüş mesafesinde olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yalıkavak beldesini elit bölgelerinden Gökçebel mahallesinde yer alan Naturalium Villas Yalıkavak projesi, hem şehir hayatının coşkusu, hem de sakinlik arayanlar için son derece cazip bir fırsat olarak sunuluyor.

Etrafında yoğun bir yapılaşmanın olmaması ve çevresinde yer alan arazilerin tarım alanı imarlı olmasıyla, yakın zamanda yapılaşma olamayacağından dolayı sakinlik ve huzur arayanlar için son derece uygun bir fırsat olarak duruyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Naturalium Villas Yalıkavak’da villaların fiyatı 27 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Naturalium Villas Yalıkavak nerede?

Yalıkavak beldesinin Gökçebel mahallesinde yer alan proje, Yalıkavak merkeze 3 kilometre ve Yalıkavak Marina’ya 4 kilometre mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz