maritbet girişmaritbet
İstanbul Loft, 20 katlı tek blokta 199 konuttan meydana geliyor!

İstanbul Loft, 20 katlı tek blokta 199 konuttan meydana geliyor!

Residence konforu arayan, evde herhangi bir işle uğraşmadan her türlü hizmeti tek merkezde bulmak isteyenler için tasarlanan İstanbul Loft, zarif mimarisi, üstün nitelikli altyapısı ve hayatı her anlamda kolaylaştıran sosyal alanlarıyla İstanbulluları yeni bir yaşam tarzına davet ediyor

 

İstanbul'da yeni bir yaklaşımla yeni bir dünya kuruluyor: İstanbul Loft. 
 
İstanbul Loft, yaşam standartlarını yükseltmek için özel olarak tasarlanmış bambaşka bir proje. Proje kapsamında her türlü hizmet düşünülmüş. Yeme içmeden temizliğe, bakım onarımdan özel hizmetlere ve sosyal alanların çeşitliliğine kadar her türlü hizmet İstanbul Loft sakinlerine sunuluyor. 
 
İstanbul Loft ile bölge eşsiz bir residence projesi ile tanışıyor. 
 
Elini sıcak sudan soğuk suya sokmak istemeyenler için Rumeli Gayrimenkul, her türlü hizmeti ve konforu içeren İstanbul Loft'u hayata geçiriyor. 
 
Bölgenin çıtasını yükseltiyor Maslak hattıyla beraber İstanbul'un en çok kazandıran lokasyonu olan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen seçkin yaşam merkezi İstanbul Loft, tamamen yeni bir yaşam tarzı sunuyor. 8.500 m2 alan üzerinde yükselen İstanbul Loft'ta 22.000 m2 inşaat alanı yer alıyor. 
 
Resepsiyon ve kafe hizmetleri, teras bölümünde restaurant hizmeti, yüzde 20 daha ucuz elektrik imkanı, fiber optik internet, kablolu TV, pay ölçer sistemli merkezi ısıtma İstanbul Loft'un sunduğu imkanlardan bazıları. 
 
Tek blokta 20 katlı olarak yükselen İstanbul Loft'ta stüdyo, 1+1, 2+1,1+1 dubleks, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks olmak üzere 6 tip konut seçeneği ve toplam 199 konut yer alıyor. 
 
Bununla birlikte, yepyeni bir tasarım anlayışı getiren ve Dome Mimarlık tarafından tasarlanan İstanbul Loft, çağ ötesi bir teknolojiyle yükseliyor. 
 
Yapı sektöründe kalite ve güven Yapı sektöründe dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaç edinen Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş., geleneksel yapı kalıplarından çıkarak çok daha modern ve çağdaş residence konutlar üretiyor. 
 
Gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü projelerde kalitesinden ödün vermeyen Rumeli Gayrimenkul, her aşamada ve tüm ayrıntılarda dünya standartlarını hayata geçiriyor. 
 
Nitekim toplam 8500 m2 alan üzerine kurulu olmasına rağmen 7000 m2 yeşil alan içeren İstanbul Loft, sakinlerine yeşillikler içinde huzurlu bir dünya sunuyor. Özel peyzaj düzenlemesiyle fark yaratan ve sakinlerine yapay olmayan doğal bir atmosfer yaşatmaya hazırlanan İstanbul Loft'ta, mevcut daire seçeneklerinin yanı sıra istenirse fonksiyonel olarak 4+1'e kadar daire seçenekleri de sunuluyor. 
 
Yatırım açısından da cazip 
 
Bölgenin değerine değer katan ayrıcalıklı mimarisi, eşsiz konforu ve tüm ayrıntıları özenle tasarlanmış lüks daireleriyle dikkatleri üzerine çeken İstanbul Loft, yeşillikler içinde yaşamayı tercih edenlere beş yıldızlı otel konforunda ayrıcalıklı bir hayat sunuyor. Projenin lansman tarihinden itibaren yoğun taleple karşılaşan İstanbul Loft, İstanbulluları İstanbul içinde seçkin ve yeni bir yaşam tarzına davet ediyor. 
 
Gayrimenkul eksperleri tarafından İstanbul'un ikinci Maslak bölgesi olarak nitelendirilen Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan İstanbul Loft, projenin start almasıyla birlikte yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan projelerin başında geliyor. 
 
Özellikle havalimanı yöneticileri, pilot, kabin memuru ve bölgede faaliyet gösteren kuruluşların üst düzey yöneticileri tarafından tercih edilen İstanbul Loft, bölgenin yakın gelecekte yapacağı yüksek primi değerlendirmek isteyen yatırımcılara eşsiz fırsatlar sunuyor.
 
Ayrıcalıklı bir yaşam isteyenlere özel 
 
Lüksü ve konforu ayrıcalıklı olmaktan çıkaran İstanbul Loft projesi kapsamında Rumeli Gayrimenkul, yeni yaşam merkezinde yer almak isteyenlere özel ödeme kolaylıkları da sağlıyor. 
 
İstanbul Loft projesi, bölgede yeni bir yaşam tarzının adı olarak farkını ortaya koyacak. 
 
Atatürk Havalimanı'na 3 dakikalık mesafede konumlandırılan İstanbul Loft projesinde 7 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, SPA, resepsiyon, cafe hizmetleri, teras bölümünde restaurant hizmeti, yüzde 20 daha ucuz elektrik imkanı, fiber optik internet, kablolu TV, pay ölçer sistemli merkezi ısıtma, 7 gün 24 saat kamera sistemi ile üst düzey güvenlik ve iki kat kapalı otopark yer alıyor.
 
Home Republic

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Loft Küçükçekmece'de metrekaresi 5 bin TL'ye
  • 26.02.2014 14:24

İstanbul Loft Küçükçekmece'de metrekaresi 5 bin TL'ye

Projede 1+0 evler 55 metrekare, 1+1 evler ise 85 metrekare şeklinde tasarlandı ...

İstanbul Loft Rumeli'de metrekaresi 3 bin 100 TL'ye!
  • 21.05.2013 14:26

İstanbul Loft Rumeli'de metrekaresi 3 bin 100 TL'ye!

1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan İstanbul Loft, Atatürk Havaalanı'na 4 ki ...

İstanbul Loft, 20 katlı tek blokta 199 konuttan meydana geliyor!
  • 24.11.2012 15:31

İstanbul Loft, 20 katlı tek blokta 199 konuttan meydana geliyor!

Residence konforu arayan, evde herhangi bir işle uğraşmadan her türlü hizmeti te ...

İstanbul Loft Sefaköy’de 300 bin liradan başlıyor!
  • 14.08.2012 14:53

İstanbul Loft Sefaköy’de 300 bin liradan başlıyor!

İstanbul Loft, Rumeli Gayrimenkul imzasıyla Sefaköy’de yükseliyor. Eylül ayında ...

İstanbul Loft, Eylül'de satışa çıkacak! 300 bin TL'ye 2+1!
  • 14.08.2012 10:54

İstanbul Loft, Eylül'de satışa çıkacak! 300 bin TL'ye 2+1!

Rumeli Gayrimenkul projesi olan İstanbul Loft Eylül ayında satışa çıkacak. 1 oda ...

YOL ÖYKÜSÜNÜ YENİDEN YAZIYOR
  • 27.01.2012 12:15

YOL ÖYKÜSÜNÜ YENİDEN YAZIYOR

Hep yeni Maslak olarak anıldı. Ama, doğrusunu söylemek gerekirse kendisinden be ...