maritbet girişmaritbet
İstanbul’da yeni bir hayat Topkapı 29

İstanbul’da yeni bir hayat Topkapı 29

Akzirve imzasıyla Topkapı-Zeytinburnu aksında inşa edilen Akzirve Topkapı 29 projesinde satışlar sürüyor. Projede ev  almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Konut tipi olarak 1+1’den 5+1 konut tipine kadar değişen boyutlarıyla, her dairesi balkonlu, bahçeli ya da teras bahçeli, hepsi nefes ve ışık alan bu daireler yenilikçi dokunuşlarla değer kazanıyor. Proje yaklaşık 150 bin metrekarelik alana kuruluyor.

Strada Bahçeşehir projesiyle dikkatleri üzerine çeken Akzirve Gayrimenkul, İstanbul Zeytinburnu'nda yeni bir projeye başlıyor. Akzirve Topkapı 29 adı ile Topkapı Zeytinburnu Ambarlar bölgesinde inşa edilecek olan yeni projenin 24 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Akzirve Topkapı 29 projesinde ki 3.05 metre tavan yüksekliği ve her dairede ki geniş yaşam alanları ile sağlıklı evler ve sağlıklı yaşamlar sunuyor. Topkapı 29 Evleri’nde her daire balkonu, bahçesi veya teras bahçesiyle nefes alıp nefes veriyor. Bu açık alanlar sayesinde yeşil doğal hayat da evlerin içine taşınıyor. Tüm daireler 8 m2 ile 28 m2 arasındaki geniş balkonları veya 35 m2 ile 80 m2 arasındaki özel bahçeleri ve teras bahçeleriyle nefes alan yaşam alanları sunuyor. Topkapı 29 Evleri, meydanları, özel peyzaja sahip yeşil alanları, sokakları, avluları ve sosyal buluşma noktalarıyla çağdaş bir yaşamın modern mahallesi olarak tasarlandı.

Topkapı 29 projesinin ilk etabı 18 ay 0 vade farkı ödeme seçeneğiyle ön satışa çıkıyor. Ayrıca Ziraat Katılım aracılığı ile 0,99 aylık oranlı 60 aya kadar vadeli avantajlı kredi imkanı da sunuluyor. En düşük-en yüksek konut fiyatı: 6 milyon 832 bin 155 TL-23 milyon 472 bin 537 TL olarak satışa sunuluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz