maritbet girişmaritbet
İsra Holding'in V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

İsra Holding'in V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerini sürdüren İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle hayata geçirmekte olduğu V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Ağrı Valisi Mustafa Koç’un da çalışmalarını yakından takip ettiği bölgenin ilk AVM’si V Mall Ağrı, dünya markalarını bölgeyle buluşturacak.

Gayrimenkul, finans, turizm, enerji ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren ve çeyrek asırlık tecrübesiyle önemli projelere imza atan İsra Holding, Ağrı İl Özel İdaresi’yle birlikte hayata geçirmekte olduğu V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmalarına başladı. Yönetimi ECE Türkiye tarafından gerçekleştirilecek olan bölgenin ilk AVM’si V Mall Ağrı’yla ticaret yeni bir boyut kazanacak. Dünyaca ünlü markalar, restoranlar ve cafeler yine proje içerisinde hizmet verecek.

Bölgeyi çekim merkezi haline getirecek

“Bir Kuşak Bir Yol” projesi güzergahında yer alan ve bulunduğu bölgeyi çekim merkezi haline getirecek olan V Mall Ağrı projesi, bölgedeki istihdama ve ülke ekonomisine büyük katkılar sunacak. Ağrı’nın, konum itibariyle büyük bir potansiyel barındırdığını ifade eden İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “İsra Holding olarak ülkemizin güzide şehirlerinden Ağrı’da, ekonomimize büyük katkılar sunacak V Mall Ağrı projesini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle yürütmekte olduğumuz bu çok özel projemizde bugün itibariyle hafriyat çalışmalarına başladık. Bu süreçte Sayın Valimiz Mustafa Koç’u da proje sahamızda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bulunduğu bölgenin dünyaya açılan kapısı olacak V Mall Ağrı projesiyle Ağrı yeni bir çekim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Ticaretin kalbi burada atacak

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği V Mall Ağrı projesi sahip olduğu özelliklerle sadece Ağrı’nın değil çevre iller ve ülkelerin de tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Yılda ortalama 500 bin civarında turistin Ağrı’yı ziyaret ettiğini belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Ağrı, sahip olduğu konum itibariyle hem turistik, hem de ticari açıdan değerli bir projeksiyona sahip. Türkiye’nin en büyük firmaları yine bu bölgede yeraltı kaynaklarını işletmek için faaliyet gösteriyor. Rusya, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan ve İran başta olmak üzere sadece Ağrı’ya, ticaret için sınırdan giren günlük insan sayısı 15 bin civarında seyrediyor. Biz de V Mall Ağrı projesiyle bu rakamı büyütmeyi ve bölgedeki ticarete çok büyük bir hareket getirmeyi hedefliyoruz. Bununla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bölgede yeni bir sınır kapısı açmak üzere çalışmaları devam ediyor. Öte yandan İbrahim Çeçen Üniversitesi de sahip olduğu akademik kadro ve öğrenci potansiyeliyle bu bölgedeki hareketliliği artırıyor” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz