maritbet girişmaritbet
Innovia Körfez Villaları'nda metrekaresi 2 bin TL'ye!

Innovia Körfez Villaları'nda metrekaresi 2 bin TL'ye!

Innovia Körfez Villaları'nın sosyal donatıları arasında; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve ayrıcalıkla sosyal alanlar yer alıyor

 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Innovia Körfez Villaları, 390 konuttan meydana geliyor. Şu an ön talep toplanan Innovia Körfez Villaları'nda metrekare birim fiyatları 2 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
165 milyon TL yatırım değerine sahip olan Innovia Körfez Villaları, İzmit-Körfez bölgesinde bir villa projesi olarak müşterisinin karşısına çıkıyor. Konut tipleri müstakil bahçeli villa ve tripleks apart rezidans olarak planlanan villalarda tripleks apartların giriş katları bahçe katı, üst katlar teras dubleks olarak planlanıyor.
 
Innovia Körfez Villaları'nın sosyal donatıları arasında; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve ayrıcalıkla sosyal alanlar yer alıyor. 
 
Yeşil GYO, 2012 yılıyla beraber Anadolu'ya yatırımlarını arttırmayı ve belirlenen bölgelerde İnnovia markalı çevre dostu villa projeleri inşa etmeyi planlıyor. Firmanın Anadolu'da öncelikli illeri arasında Edirne, Silivri, Çanakkale, Adana, Ankara, Gaziantep, İskenderun, Kayseri ve Konya bulunuyor. Projelerde insanların şehre yakın ama şehir hayatının dışında ayrıcalıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamak amaçlanıyor.
 
Innovia Körfez Villaları İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 482 05 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Innovia Körfez Villaları'nda metrekaresi 2 bin TL'ye!
  • 01.08.2012 16:03

Innovia Körfez Villaları'nda metrekaresi 2 bin TL'ye!

Innovia Körfez Villaları'nın sosyal donatıları arasında; açık yüzme havuzu, kapa ...