maritbet girişmaritbet
İncek Prestij, özel fiyatlarla satışta

İncek Prestij, özel fiyatlarla satışta

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara’nın en iddialı konut projesinde, yatay ve dikey 16 bloktaki 765 konut satışa sunulacak

Başkent'in yalı loft seçeneğiyle ilk kez tanışacağı projede, 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri yer alıyor

Haziran 2016'da anahtar tesliminin yapılacağı projenin, 2 yılda yüzde 40 prim yapması planlanıyor

Lansmana, ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk de katılacak

Ankara'nın en iddialı konut projelerinden İncek Prestij'de yer alan 765 konut,  19-20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek lansmanda, özel fiyatlarla satışa sunulacak.

İnşaat sektörünün saygın firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje, lansman öncesi basına tanıtıldı.

Başkent medyasının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında proje, Fırat-Dema İnşaat ortakları İsmail Mert Fırat, Ömer Faruk Fukara ve Sırrı Karahancı tarafından tarafından tanıtıldı. 

İncek Prestij konutları

Toplantıda verilen bilgilere göre, Ankara'nın yeni gelişim aksı olan İncek Bulvarı'nın yanı başında, 60 bin metrekarelik alanda inşa edilen İncek Prestij, aralarında 45 katlı prestij kulesinin de bulunduğu yatay ve dikey 16 bloktan oluşuyor. 

Proje, Başkent'i yalı loft daire seçeneğiyle ilk kez tanıştıracak olmasıyla da önem taşıyor. Yeşil alanlarla, su kanallarının harmanlandığı eşsiz manzarasıyla İncek Prestij'in en gözde yapıları olacak 2+2 yalı loft dairelerin dışında projede, 1+1'den 6+2'ye kadar 12 farklı tip ve büyüklükte daire alternatifleri ile günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 16 dükkan yer alacak. 

Sosyal donatı ve yeşil alanlarının yoğunluğu ile dikkati çeken İncek Prestij'de, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness, sauna gibi tesisleri barındıran 2 bin metrekarelik SPA merkezi , site sakinlerinin hizmetine sunulacak. 

20 bin metrekarelik sosyal donatı ve yeşil alanın yer aldığı İncek Prestij'de, özel kumsalıyla plaj şeklinde dizayn edilen açık yüzme havuzu, süs havuzları, kanallar, çocuklara özel olarak tasarlanmış oyun avlusu, hayal bahçesi ve tırmanma alanları da bulunacak.  

Malzeme kalitesi ve işçilikte oldukça iddialı olan İncek Prestij'de, yeni nesil akıllı ev teknolojisi kullanılacak.  92 araçlık açık, bin 150 araçlık da kapalı otoparkın yer alacağı projede, dairelere büyüklüklerine göre 1 ila 3 araçlık otopark tahsis edilecek. Çevre dostu olarak inşa edilecek otoparklarda elektrikli otomobiller için şarj ünitelerine de yer verilecek. 

Lansmana özel fiyat

İncek Prestij'de 19-20 Nisan'da yapılacak lansmanda, daire tipleri için belirlenecek kotalar kapsamında  özel fiyatlar uygulanacak. Her daire tipi için belirlenen kotanın dolması halinde, fiyatlar bir üst basamağa çekilecek.  Kota uygulaması, 765 konutluk projede son daire satılana kadar geçerli olacak. 

Temeli Kasım 2013'te atılan, anahtar teslimleri Haziran 2016'da yapılacak İncek Prestij'de dairelerin, 2 yıllık süre içerisinde yüzde 40 prim yapması hedefleniyor. 

Lansmanın 2. günü olan 20 Nisan'da ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz, sinema oyuncusu Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk de müşterilerle bir araya gelerek projeyi tanıtacaklar.

Lansman dolayısıyla projeyi ziyaret eden konuklara, iki gün boyunca sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği verilecek. Gün boyu ikramların olacağı lansmanda , müzik dinletisi, çocuklar için animasyon gibi etkinlikler de yer alacak.

İncek Prestij İletişim Bilgileri;

Web: http://www.incekprestij.com/
Telefon: 444 9 765

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İncek Prestij projesinin tanıtım filmi yayında
  • 14.04.2014 15:53

İncek Prestij projesinin tanıtım filmi yayında

Mimari tasarımıyla dikkat çeken proje geniş yeşil alanlara sahip ...

Ömür boyu ‘Prestij’ sahibi olmak isteyenlere…
  • 07.09.2014 14:04

Ömür boyu ‘Prestij’ sahibi olmak isteyenlere…

Ankara’nın en iddialı projelerinden olan İncek Prestij 1+1’den 6+2’ye kadar birç ...

Başkent, konutları ile de prestijini yükseltiyor
  • 09.08.2014 09:58

Başkent, konutları ile de prestijini yükseltiyor

Ankara’da ayrıcalıklı bir yaşam ve ayrıcalıklı bir yatırım alanı sunan proje siz ...

İncek Prestij’den 'yıldızlar' eşliğinde lansman
  • 21.04.2014 13:46

İncek Prestij’den 'yıldızlar' eşliğinde lansman

Ünlü oyuncular Vatan Şaşmaz ve Tuğba Melis Türk ile manken Ebru Öztürk’ün de kat ...

İncek Prestij Ankara'da satışlar bugün resmen başlıyor
  • 19.04.2014 15:55

İncek Prestij Ankara'da satışlar bugün resmen başlıyor

1+1'den 6+2'ye kadar farklı daire seçeneklerinden meydana gelen İncek Prestij'de ...

İncek Prestij, özel fiyatlarla satışta
  • 17.04.2014 15:09

İncek Prestij, özel fiyatlarla satışta

Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara’nın en iddialı konut p ...