maritbet girişmaritbet
Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi: Swissôtel Residences Çeşme!

Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi: Swissôtel Residences Çeşme!

Çeşme’nin gün geçtikçe değer kazandığını belirten Swissôtel Residences Çeşme, bu bölgede yaşayanların hayatını özelleştirecek detayları paylaşıyor.   

Pandemiyle birlikte mobil yaşamın ve evde çalışma düzenin yaygınlaşması sonucu yaşam küçük kentlere kaymaya başladı. Büyük şehirlerden uzaklaşmak fakat sosyal yaşamın da içinde olmak isteyenler  farklı alternatiflere yöneldi. Yaşam, yatırım ve emlak açısıdan her geçen gün değer kazanan ve sosyal yaşam olanaklarıyla 365 gün ayrıcalıklı bir hayat sunan Çeşme; bu noktada en doğru seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal yaşamı, doğal güzellikleri ve artan değeriyle son yıllarda ilgi odağı olan Çeşme’nin gün geçtikçe değer kazandığını belirten Swissôtel Residences Çeşme, bu bölgede yaşayanların hayatını özelleştirecek detayları paylaşıyor.   

Ege’nin yükselen değeri Çeşme…

Son yıllarda pandeminin etkisiyle büyük şehirlerden uzaklaşma isteği ve evden çalışma düzeninin yaygınlaşmasıyla birlikte yaşamın küçük kentlere kayması sonucu Çeşme nüfusunda büyük artış yaşandı. Nüfus artışına bağlı olarak yatırım ve emlak açısından gün geçtikçe değer kazanan Çeşme, Ege’nin yükselen değeri haline geldi. Sosyal açıdan birçok imkan sunan ve doğal güzelliğiyle hayranlık oluşturan Çeşme’de konut ve arsa fiyatlarında 2,5 kat yükseldi. Bilhassa müstakil bahçeli daireler ve bahçeli dublekslere olan ilgi her geçen gün artarken, Çeşme’de arsaların fiyatları pandemi öncesi 2 milyondan başlarken şu an 5-5,5 milyon TL’den satışa sunuluyor. Yaklaşık iki yıl içerisinde 2 katından daha fazla değer kazanan Çeşme, yatırım merkezi olarak ön planı çıkarıyor. Ekonomik faaliyetlerin büyük bir kısmının turizme dayalı olduğu Çeşme’de yaşanan nüfus artışına bağlı olarak farklı ekonomi alanları da ön plana çıkıyor. Özellikle inşaat, emlak, otelcilik ve hizmet sektörlerinde ciddi istihdam artışı yaşanıyor.  

Keyif dolu bir hayat sunuyor

Çeşme, Ege denizinin masmavi suları, pırıl pırıl parlayan kumsalları ve her biri birbirinden güzel plajlarıyla ilgi odağı oluyor. Saklı kalan koyları keşfederek doğal ve sakin yaşamla tanışırken, huzurlu Ege yaşantısıyla her mevsim keyifle geçiyor. Denizin genellikle sığ olduğu plajlar özellikle çocuklu aileler için büyük avantaj sağlarken, ılık suyu sayesinde gün boyu denizde vakit geçirme imkanı sunuyor. Aynı zamanda sörf sporunun başkenti olarak bilinen Çeşme, denizde macera dolu anlar yaşamak isteyenlere de unutulmaz anlar yaşatıyor. Dünyadaki en iyi sörf merkezlerinden biri olarak gösterilen Çeşme, özgürce spor yapmak ve heyecan dolu anlar yaşamak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. 

Ege’nin unutulmaz lezzetleri…

Balık ve deniz ürünleriyle adeta lezzet şöleni sunan Çeşme; özenle seçilmiş malzemelerle yapılan mezeleri, Ege’nin halis zeytinyağıyla hazırlanan soğuk zeytinyağlıları, tazecik otları ve damla sakızı reçeliyle günün her saatinde lezzetli anlar yaşatıyor. Sıcacık bir boyozla güne başlarken, ilerleyen saatlerde kumru yiyerek günü daha keyifli hale getirmek mümkün. Akşam ise deniz börülcesi, kenger, arap saçı gibi Ege’nin meşhur tadlarıyla tanışıp, mevsime göre seçilen leziz balık ile gün sonlandırılabilir. Aynı zamanda büyük şehirlerde bulunan ünlü yemek mekanlarının artık Çeşme’de de yer alması sonucu her dabak zevkine uygun birçok farklı alternatife kolayca ulaşılabiliyor.

Şifalı sularıyla bedeni ve ruhu yeniliyor

Termal sularıyla sağlık turizminde de iddialı olan bölge, denizden çıkan sıcak su kaynakları sayesinde şifa arayanların da adresi oluyor. Dünyada ender rastlanan ve diğer kaplıca sularından farklı olarak deniz suyunun magmaya inip ısındıktan sonra yüzeye çıkmasıyla oluşan "deniz ılıcası" hem deniz suyunu hem de birçok minerali barındırmasından dolayı benzersiz özelliklere sahip. 42 ile 55 derece arasında sıcaklığa sahip Çeşme’nin şifalı suları, birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılıyor. Doğal kaynaklar bakımından oldukça zengin olan Çeşme, şifalı sıcak suları, kaliteli kumu ve eşsiz deniziyle bu bölgede yaşanlara birçok imkan sağlıyor. 

Eğlenceli gece hayatıyla sosyal yaşam sunuyor

Modern ve tarihi yapıları aynı yerde barındıran Çeşme; sakinliği, huzuru, estetiği ve sosyal hayatı bir bütün olarak sunuyor. Son yıllarda aldığı yoğun göçlerle kış mevsiminde de hareketlenen Çeşme’de yazın gelmesiyle beraber eğlence hayatı doruklara çıkıyor. Gündüz saatlerinde plajlarda düzenlenen partiler, akşamları canlı müzik yapan kafeler ve sabahın ilk ışıklarına süren gece eğlenceleriyle sakin yaşama biraz ara verip keyifli anlar yaşamak isteyenler birçok seçenekle buluşuyor.

Türkiye’nin en prestijli lokasyonu Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi…

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşasına başlanan proje Swissôtel Residences Çeşme… Dünyanın en özel plajı Ilıca’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi; konumu, göz alıcı peyzajı ve otel konforu sunan sosyal alanları ile dört mevsim ayrıcalıklı yaşam sunuyor. Swissôtel Residences Çeşme’de birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksi yer alıyor. Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, hayata renk katan eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olmak üzere hayata dahil tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılayan Swissôtel Residences Çeşme, günün her anında keyif ve konfor dolu yaşam imkanı sağlıyor. Kendine ait plajıyla birlikte denize sıfır konumdaki proje,  yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi oluyor. Her geçen gün değer kazanan ve kiralanabilen daireler güçlü bir yatırım olanağı sunuyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Swissotel Residences Çeşme ile deniz kenarında rezidans yaşamı!
  • 20.04.2022 09:42

Swissotel Residences Çeşme ile deniz kenarında rezidans yaşamı!

Arsa fiyatlarının 5 milyon TL'den başladığı Çeşme'de hayata geçirilen Swissotel ...

Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi: Swissôtel Residences Çeşme!
  • 29.01.2022 17:25

Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi: Swissôtel Residences Çeşme!

Çeşme’nin gün geçtikçe değer kazandığını belirten Swissôtel Residences Çeşme, bu ...

Swissotel Residences Çeşme ile maksimum konfor!
  • 17.12.2021 17:42

Swissotel Residences Çeşme ile maksimum konfor!

Çeşme Ilıca Plajı’nın büyüleyici atmosferinde ayrıcalıklı yaşam deneyimi… Ilıca ...

Swissôtel Residences Çeşme'de bahçe dubleksleriyle ayrıcalıklı yaşam!
  • 11.11.2021 11:25

Swissôtel Residences Çeşme'de bahçe dubleksleriyle ayrıcalıklı yaşam!

Ilıca’nın ilk ve son markalı rezidans projesi olan Swissôtel Residences Çeşme; b ...

Mistral GYO'dan Miray İnşaat açıklaması!
  • 26.01.2018 11:30

Mistral GYO'dan Miray İnşaat açıklaması!

Mistral GYO, Mistral İzmir ve Miray İnşaat ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. ...

Dilek Holding’den Levent ve Marmaris’te iki yeni otel yatırımı
  • 08.03.2014 10:43

Dilek Holding’den Levent ve Marmaris’te iki yeni otel yatırımı

Dilek Holding, Levent ve Marmaris’te, iki yeni yatırım daha yapacak ...