maritbet girişmaritbet
İhlas Yapı, dev kampanyayı Bizim Evler 6'ya uyarladı

İhlas Yapı, dev kampanyayı Bizim Evler 6'ya uyarladı

İhlas Yapı, devlet desteğiyle bir çok projede başlatılan dev kampanyayı, Bizim Evler 6’da kendi girişimleriyle projesine uyarladı.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla İhlas Yapı ben de varım dedi. Devlet desteğiyle başlatılan 120 aya %0,70 oranla kredilendirme kampanyasını, kendi girişimleriyle İhlas Yapı da Bizim Evler 6 projesine uyguladı.

Devletin ekonomiye ve sektöre katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği girişimi desteklediklerini ifade eden İhlas Yapı yetkilileri,  ülkemizin yarınlarına güvendiklerini ve kendi projelerinde de bu kampanyayı uyguladıklarını belirtti.

Ispartakule'de hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinde kampanya kapsamında 461.000 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Hemen teslim olarak satışa sunulan daireler de 120 aya %0,70 oranla kredilendirme yapılırken, alternatif ödeme planları da sunuluyor.

METRO DURAĞIYLA ISPARTAKULE'NİN MERKEZİNDE

1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşan Bizim Evler 6, bölgenin en değerli noktasında, Ispartakule Metro durağının hemen önünde yer alıyor.
 
Ispartakule'de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı, Bizim Evler 6'da kullandığı gökkuşağı renkleriyle bölgenin en özgün projesine imzasını attı.

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden daire seçeneklerinin sunulduğu projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6'da daireler, 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Bizim Evler 6 projesinde bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere 160 cadde mağazası yer alıyor. Ispartakule Metro durağının hemen önünde faaliyete hazır dükkanlar 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

120 bin metrekare arsa üzerinde yükselen ve site sakinlerine geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunan Bizim Evler 6'da üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ilkokulu ve mescidiyle aile öncelikli modern yaşam alanları bulunuyor. 

Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule'den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

esenkent mahmutbey metrosunun güzergahı

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni Metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler'i cazibe merkezi haline getiriyor.  Firma ayrıca 365 gün açık tutulan satış ofisi ile projeye ilgi gösteren konut alıcılarına kesintisiz hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!
  • 18.01.2021 14:22

Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4'ü anlatıyor!

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, Marmara Evleri 4 proj ...

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi
  • 06.07.2020 17:10

İhlas Marmara Evleri 4 şantiyesi havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen İhlas Marmara Evleri 4 projesin ...

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"
  • 02.06.2020 16:43

Değerli: "0,64 vade oranı tarihi bir fırsat"

İhlas Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli, konut kredi faizlerin ...

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi
  • 18.05.2020 08:55

Marmara Evleri 4 havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Evleri 4 projesinin inş ...