maritbet girişmaritbet
İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 11'de satışları başlattı!

İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 11'de satışları başlattı!

Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve 10 projelerinin inşaatlarını tüm hızıyla sürdüren İhlas Holding İnşaat Grubu, aynı bölgede geliştirdiği serinin en yenisi olan Bizim Evler 11’ de satışları başlattı. 

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle yaklaşık 25 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding İnşaat Grubu, yeni projesi Bizim Evler 11’de satışları başlattı. Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olan İhlas Holding İnşaat Grubu, Bizim Evler 11 projesini aileyi merkeze alan bir konsept ile tasarladı. Tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde geliştirilen projede 6 blokta 582 daire ile 55 cadde mağazası bulunuyor.

FERAH DAİRELERİ VE GENİŞ BALKONLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen Bizim Evler 11’de, geniş balkonları, ferah kullanım alanları, modern ankastre cihazları ile konut alıcılarına konforlu bir yaşam sunuluyor. Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Bizim Evler 11’de 2+1 daireler 131 metrekareden, 3+1 daireler 168 metrekareden, 4+1 daireler ise 220 metrekareden başlıyor.

bizim evler 11 ıspartakule

GENİŞ PEYZAJ ALANINA SAHİP

Ispartakule’nin en yeni projesi Bizim Evler 11, geniş peyzaj alanı ve zengin sosyal donatı alanlarıyla da öne çıkıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, mini futbol sahaları, süs havuzları, kamelyalar, bisiklet yolu ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal kullanım alanlarına yer veriliyor.

Bizim Evler 11’de daire sahiplerinin ve misafirlerinin kullanıma sunulan kapalı otoparklar ve elektrikli araçlar için şarj istasyonları da ayrıcalık olarak öne çıkıyor.

TESLİMLER 2025’TE

İstanbul’da zemini en sağlam bölgelerden Ispartakule’de yükselen Bizim Evler 11; İstanbul Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımları ile çevrili bir noktada konumlanıyor. Yapımı planlanan Metro ve muhtemel Kanal İstanbul’a komşu konumuyla da dikkat çeken Bizim Evler 11’de yaşamın Mayıs 2025’te başlaması planlanıyor. 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz