maritbet girişmaritbet
İçinden İstanbul geçen 30 konut projesi

İçinden İstanbul geçen 30 konut projesi

Türk ekonomisinin lokomotifi Türk inşaat ve gayrimenkul sektörü, İstanbul'dan ilham almaya devam ediyor

Son 10 yıla damga vuran Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün başkenti olmaya devam eden İstanbul; ekonomisi, geniş alanları, yatırımcı potansiyeliyle sektör için farklı bir konuma sahip. Birçok projenin isim babası olan İstanbul, eşsiz tarihinin ardından yeni projeleriyle yabancı yatırımcıların ilgisini farklı bir noktadan çekmeyi başarıyor. Sizler için isminde İstanbul geçen birçok projeyi hazırladık.

Vadi İstanbul

 2 milyar liralık yatırım değeriyle Seyrantepe bölgesinde inşa edilen proje Artaş İnşaat- Keleşoğlu ve Aydınlı ortaklığında yükseliyor. Konut, ofis, otel, AVM, alışveriş caddesi, cadde mağazalarından meydana gelen proje İki Design ve SOM Architecture tarafından tasarlandı. Proje kapsamında Teras, Bulvar ve Bahçe olmak üzere 3 etap bulunuyor.

Tema İstanbul

Artaş İnşaat- Öztaş İnşaat, Kantur&Akdaş ve Mesa Mesken ortaklığında hayata geçirilmekte olan ve konseptiyle İstanbul'a yeni bir soluk getiren proje 2 milyar dolarlık yatırım değerine sahip. İçerisinde 3 bin 614 konut, ofis, mağazalar, kafeler, restoranlar ve Tema World isimli oyun alanının bulunduğu proje 1 milyon 500 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleştirilecek olan projede konut satışı 2 bin rakamına yaklaştı.

Concord İstanbul

Teknik Yapı'nın Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi 3 etaptan meydana geliyor. 1+0 ile 3+1 arası konutların yer almakta olduğu projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleştirilecek. Eren Yorulmazer tarafından tasarlanan Concord, Fikirtepe bölgesinin en önemli projeleri arasında yer alıyor.

Resim İstanbul

1310 konutluk proje Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Toplam blok sayısının 28 olarak belirlendiği proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. 81 bin 433 metrekarelik arsada inşa edilmekte olan projede ilk teslimler 2015 yılının sonunda gerçekleştirilecek. Banka kredisi ve şirket bünyesinde sunulan ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabilen Resim İstanbul'un yüzde 45-50 prim yapması bekleniyor.

Site İstanbul

Yazıcıoğlu İnşaat'ın Bahçelievler'de hayata geçirdiği lüks projesi 56 konuttan oluşmakta. 3 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören projede teslimler Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Mimarisi ve lokasyonuyla göz dolduran proje 2+1, 3+1 konut türlerini kapsıyor. Projede konutlar haricinde 11 ticari birim bulunuyor.

Code İstanbul

Yazıcıoğlu İnşaat'ın Bahçelievler Kocasinan aksında inşa ettiği 90 konutluk lüks projesi 7 dönüm alana kuruluyor. 2014 yılı sonunda teslimleri gerçekleştirilecek olan projenin yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlandı. Minimum kira getirisinin 2 bin lira olması planlanan Code İstanbul lüks sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor.

West Side İstanbul

Uzman İnşaat - Beyaz İnşaat - Şahinler Holding-Mes Turkuaz-Mes İnşaat ortaklığında hayata geçirilmekte olan proje 1152 konut ve ticari birimlerden meydana geliyor. Geniş yeşil alanlarıyla da dikkat çeken projenin konumlandırıldığı arsa 73 bin 800 metrekare büyüklüğe sahip.  Fiyatların 147 bin liradan başladığı projede sıfır faizli ve banka kredili ödeme fırsatları sunuluyor. West Side projesinde teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Quasar İstanbul

Ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat merkezinden meydana gelmekte olan proje 500 milyon İsviçre Frangı yatırım değerine sahip. İsviçreli Viatrans ve Türk Meydanbey ortaklığında inşa edilen proje Mecidiyeköy'deki eski Likör Fabrikası arsasında yükseliyor. 257 konut, 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağazanın yer aldığı Quasar'ın iç mekan tasarımı Marcel Wanders, dış mekan tasarımı ise Emre Arolat tarafından gerçekleştirildi.

North İstanbul

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği 174 konutluk projede arsa alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi. Panaroma İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan proje Sarıyer'in eşsiz doğası içerisinde hayat buluyor. 5 bloğun bulunduğu North Sarıyer projesinde fiyatlar 5600 bin lira seviyelerinden başlıyor.

For İstanbul

2 bin metrekare alanda inşa edilen ve 80 konuttan meydana gelen proje 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. Metakent İnşaat imzası taşıyan proje kapsamında 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayat bulan proje Gaziosmanpaşa bölgesinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul

110 bin metrekare alanda inşa edilen, Özülke-Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi 1555 daireden oluşmakta. 2016 yılının Ocak ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan projede fiyatlar 306 bin liradan başlayıp konut seçeneklerine göre değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerin yer aldığı proje 2 etaptan meydana geliyor.

İstanbul Sarayları

Sinpaş GYO'nun Halkalı'da hayata geçirdiği 1200 konutluk dev projede dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. 119 bin 500 metrekare alana kurulan proje İstanbul'un sembolik semtlerini Halkalı'ya getiriyor. Geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken projede yüzme havuzu, restoran, cafeler, spor alanları, fitness, otopark gibi birçok seçenek sunuluyor.

Bahçetepe İstanbul

81 bin 910 metrekare alanda Makro İnşaat-Akyapı ortaklığında inşa edilen proje mimarisi, lokasoyun ve geniş peyzaj alanlarıyla yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 1+1 ile 5+1 arasında farklılık gösteren konutların yer aldığı Bahçetepe'de minimum kira getirisinin 1000 lira olması bekleniyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje içerisinde 1474 konut bulunmakta.

Medikule İstanbul

580 konutluk proje Bahçetepe İstanbul projesinin iki yüksek bloğunu oluşturuyor. İçerisinde 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Proje Olimpiyat Stadı'nın hemen karşısında inşa ediliyor.

Skyland İstanbul

46 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen ve 700 milyon dolar yatırımla yükselen proje konut, otel, ofis ve AVM konseptiyle hayat buluyor. Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla Seyrantepe aksında konumlandırılan projede teslimler 2016 yılının 3.çeyreğinde gerçekleştirilecek. Fiyatların 400 bin lira seviyelerinden start aldığı projede kredi kullanmak mümkün. 280 metrelik kulesiyle Avrupa'nın en yüksek binası olacak olan proje Broadway Malyan tarafından tasarlandı.

Metropol İstanbul

Emlak Konut GYO ve Varyap- Gap İnşaat ortaklığında inşa edilen, tamamlandığında 250 metrelik kulesiyle Avrupa'nın en yüksek binaları arasına girecek olan proje 2015 yılı sonunda, 2016'nın ilk aylarında teslim edilecek. Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in de ev aldığı proje 800 bin metrekare alanda hayat buluyor. 1381 konutluk dev proje LEED Gold Sertifikası'na uygun inşa ediliyor.

Ritim İstanbul

Dumankaya imzası taşıyan Ritim İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe aksında konumlanıyor. 35 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan ve farklı mimarisiyle göz dolduran projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede minimum kira getirisinin 1000 liraya yakın seviyelerde olması planlanıyor. 

Exen İstanbul

Sur Yapı'nın 1038 dairelik projesi Exen İstanbul, Çamlıca'da inşa edildi. Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği projenin arsa alanı 155 bin metrekare olarak belirlendi. Yatırım değeri 650 milyon dolar olan proje lüks sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Onaltı Dokuz İstanbul

496 konuttan meydana gelen ve Zeytinburnu-Bakırköy aksında inşa edilen proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. 3 blok şeklinde tasarlanan ve zemin dahil deniz manzarasına sahip olan proje Astay Gayrimenkul imzasıyla hayat buldu. Atatürk Havalimanı'na 8 kilometrelik mesafede yükselen projede bloklar 27, 32, 36 kata sahip.

Rings İstanbul

Sancaktepe bölgesinin çehresini değiştiren proje Rings, Selin Yapı tarafından inşa edilmekte. 56 bin metrekarelik alana kurulan ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken projede evlerin teslimi hemen gerçekleştiriliyor. 30 futbol sahası büyüklüğündeki arsaya konumlandırılan proje Hakan Kıran tarafından tasarlandı.

Real İstanbul

Zeytinburnu'nda, Merter bölgesine yakın bir aks üzerinde konumlandırılan proje metrobüs, metro, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Türköz İnşaat- Oliv Yapı- İttifak İnşaat ortaklığında yükselen projede arsa büyüklüğü 41 bin metrekare olarak belirlendi. Proje kapsamında minimum kiralar 2 bin liradan başlıyor.

Evora İstanbul

Tuzla'da hayata geçirilen ve 5 bin 73 bağımsız birimden meydana gelmekte olan proje 300 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. 4 bin 304 konutun yer almakta olduğu Evora İstanbul projesi Emlak Konut GYO ile Teknik Yapı ortaklığında inşa edilecek. Eren Yorulmazer tarafından tasarlanan projede 7 bin 500 araç kapasiteli otopark ve 850 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.

İstanbul Prestij Park

Bakyapı'nın Esenyurt bölgesinde konumlandırdığı 2 bin 392 dairelik projesi iki etaptan oluşmakta. İlk teslimleri 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek olan projede konut kredisi kullanılabiliyor. Torium AVM metrobüs durağına yürüme mesafesinde inşa edilen proje cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.

Ahenk İstanbul

30 bin 500 metrekare arsada inşa edilen ve 500 daireden meydana gelen Ahenk projesi Eminevim tarafından hayata geçiriliyor. 2014 yılının sonlarına doğru teslimleri gerçekleştirilecek olan Ahenk İstanbul'da minimum kira getirisinin 750 lira olması bekleniyor.Ahenk projesi Gürpınar aksında konumlandırılıyor.

The İstanbul Residence

8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje YDA Grup-Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 351 dairelik projede ev almak isteyenlere cazip ödeme kolaylıkları sunuluyor. Konut kredisi kullanımına da uygun olan proje GAD Mimarlık'tan Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlandı. The İstanbul Residence, 70 milyon lira yatırım değerine sahip.

The İstanbul Veliefendi

YDA Grup-Kuruluş İnşaat ortaklığında inşa edilmekte olan proje 68 bin 333 metrekare alanda yükseliyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği projede Bakırköy, Sahilyolu, Merter, Topkapı gibi birçok lokasyona yakın mesafede konumlanıyor.

Mall of İstanbul

İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alan ve Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul'da teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 1114 konuttan meydana gelmekte olan projenin arsa alanı 123 bin metrekare olarak belirlendi. Kon utların haricinde AVM ve ofis seçeneklerinin de yer aldığı proje Development Design Group tarafından tasarlandı.

Yorum İstanbul

Bayrampaşa'da Forum İstanbul AVM'nin hemen yanında inşa edilmekte olan Yorum İstanbul Evleri'nde satışlar tamamlandı. 558 konuttan oluşmakta olan ve arsa alanı 21 bin metrekare olarak belirlenen proje Yorum İnşaat- Turkmall ortaklığında hayat buldu.

İstanbul Lounge 1

Eroğlu Gayrimenkul'ün 757 konutluk Halkalı projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 68 bin 307 metrekare arsada inşa edilen projede minimum kiralar 1000 lira seviyelerinden başlıyor. 145 bin 720 metrekare inşaat alanına sahip olan proje geniş sosyal aktivite alanlarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul Lounge 2

Lounge 1 projesinin devamı olarak inşa edilen Lounge 2'de Eroğlu imzası taşıyor. 42 bin 878 metrekarelik arsada konumlandırılan ve 605 daireden meydana gelen projede yaşam başladı ve konut almak isteyenler evlerini hemen teslim alıyor. Deniz Çağlar Duman'ın tasarladığı proje lüks donatılarıyla da yatırımcıların ilgisini çekiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!
  • 01.09.2021 14:43

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verileri yayında!

Güncel Proje Bilgileri Ağustos 2021 verilerine göre bu dönemde İzmir, Muğla ve İ ...

İstanbul'un projelerine havadan bakmaya ne dersiniz?
  • 05.09.2011 14:39

İstanbul'un projelerine havadan bakmaya ne dersiniz?

İstanbul'un birçok bölgesi markalı projelerin ilgi odağı haline geldi. İşte hava ...

İşte megakent İstanbul’un en pahalı daireleri!
  • 26.11.2020 14:11

İşte megakent İstanbul’un en pahalı daireleri!

İstanbul'da hayata geçirilen lüks konut projelerinde dairelerin fiyatı 220 milyo ...

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!
  • 26.04.2018 16:10

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!

İstanbul'da yükselen, bulunduğu bölgenin değerini arttıran, düşük peşinatlı konu ...

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde konut projeleri!
  • 13.04.2018 16:06

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde konut projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edilen lükste ve konforda birbiri ile yarışan ko ...

İstanbul'da en fazla konut hangi ilçede satılıyor?
  • 11.04.2017 11:25

İstanbul'da en fazla konut hangi ilçede satılıyor?

2017'nin ilk Ocak ve Şubat aylarını kapsayan istatistiki rakamlara göre 6 bin 70 ...