maritbet girişmaritbet
Huzurlu Marmara Güneşli için ilk adım atıldı!

Huzurlu Marmara Güneşli için ilk adım atıldı!

Huzurlu İnşaat tarafından Güneşli’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi için ilk kazma vuruldu.

Gayrimenkul sektörü için birçok markalı projeye imza atarak ev alanların güvenini kazanan Huzurlu İnşaat, Güneşli'de Huzurlu Marmara Güneşli projesine başlıyor. 

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkım töreni gerçekleştirilen Güneşli Mahallesi'ndeki konutların yerine Huzurlu İnşaat tarafından 310 daireden oluşacak Huzurlu Marmara'ya Güneşli projesi inşa edilecek. 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yıkım töreni öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Bölgede gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkın bilgiler veren Çağırıcı, dönüşümün önemine dikkat çekti.

Lokman Çağırıcı konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde 2012'de kentsel dönüşümü başlattığını hatırlattı. Bağcılar'ın yaşadığı değişim hakkında açıklamalar yapan Çağırıcı, ilçenin metro hattı, tramvay istasyonu, 5 yıldızlı otelleri, yeni ticaret alanlarına sahip olduğunu belirtti. 

Lokman Çağırıcı "Bağcılar artık metrolar şehri. Bugün İstanbul metrolarının tamamı kesişim noktası Bağcılar. Önümüzdeki yıl sonu havaalanından gelen metronun 3 istasyonunundan istifade etme şansı bulacağız. 212'nin orada bir istasyon, bir tanesi Gülbahar Caddesi'nin ortasında, bir tane de Wyndham Hotel'in orada. İstanbul'un her yerine bu metrolarla ulaşma şansı bulacağız" dedi.

Binaların yenilenmesi ile ilgili olarak da "Evimiz yenilendiğinde mezarda yaşıyor gibi yaşamayağız. Bağcılar'da 50-60 noktada kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Her türlü hizmet vermeye varız. Yeter ki sizler bir adım atmış olun" açıklamasında bulundu. 

Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, de bağımsız birimlerin yıkımı öncesinde kentsel dönüşüm kavramının önemine dikkat çekti. "Bölgedeki sağlıksız yapıların hepsinin yenilenmesi gerek. 2000 yılından sonra gecekondulaşmaya karşı yeni düzenlemeler yapıldı. Daha sağlıklı daha sağlam binalar yapılmaya başladı. Riskli yapılar için 2012 yılında çıkarılan riskli alanların dönüştürülmesinin önü açıldı. 2012 sonrası kentsel dönüşüm yapılmaya başladı. İstabul da başı çekti. Kentsel dönüşümün en hızlı yapıldığı ilçe Bağcılar. 100-150 bin liralık daireler kentsel dönüşüm sonrası 550 bin liraya kadar yükselerek değer kazandı. Bu çalışmanın tüm Bağcılar'a örnek olmasını ümit ediyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından ise Huzurlu Marmara Güneşli projesinin gerçekleştirileceği proje alanıındaki bağımsız birimlere ilk kazma vuruldu. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli, 4 bloktan meydana gelecek. Projede 310 daire yer alacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Yatırım için tam zamanı”
  • 02.07.2019 10:40

“Yatırım için tam zamanı”

İmar barışının yılsonuna kadar uzatılmasını değerlendiren Huzurlu İnşaat Yönetim ...

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara Güneşli'yi anlattı!
  • 21.03.2017 15:37

Bayram Bıyıklı, Huzurlu Marmara Güneşli'yi anlattı!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Bağcılar'daki Huzurlu Marm ...

Lokman Çağırıcı'nın gözüyle Huzurlu Marmara Güneşli!
  • 21.03.2017 15:36

Lokman Çağırıcı'nın gözüyle Huzurlu Marmara Güneşli!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Huzurlu Marmara Güneşli projesi ve Ba ...

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!
  • 16.05.2016 16:00

Huzurlu Marmara şantiyesinden son görüntüler!

Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara projes ...

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza
  • 07.09.2020 11:09

Form Endüstri'den Bitlis'teki külliyeye dev imza

Form Endüstri Ürünleri, Bitlis Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Gençlik Merk ...

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!
  • 11.12.2018 14:47

Huzurlu Marmara Güneşli’de fiyatlar 500 bin TL’den başlıyor!

Huzurlu İnşaat Bağcılar'da kentsel dönüşüm projelerine bir yenisini daha ekledi. ...