maritbet girişmaritbet
Horizon Lİfe Didim'de fiyatlar 2 milyon 250 bin TL'den başlıyor!

Horizon Lİfe Didim'de fiyatlar 2 milyon 250 bin TL'den başlıyor!

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Horizon Life Didim projesinde konut fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlıyor.

Sarılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Horizon Life Didim projesi, 3 katlı olacak şekilde 14 blokta toplam 86 konut olacak şekilde meydana geliyor. 2+1 ve 1+1 konut tipleri bulunuyor.

Projede 10 adet 2+1 tek katlı müstakil ev, 60 adet 2+1 daire, 16 adet 1+1 daire bulunuyor. 

Horizon Life Didim’de 2+1 tek katlı müstakil evler 56 metrekare,  2+1 daireler 73 metrekare, 1+1 daireler 53 metrekare büyüklükten oluşuyor.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden olan Didim’de yükselen Horizon Life Didim projesi, Akbük Koyu’nu tamamen gören panoramik deniz manzarası ile konut alacakların dikkatini çekiyor.

Gözde tatil destinasyonlarının ve turistik tarihi alanların tam ortasında bulunan Horizon Life Didim, açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve peyzaj alanları ile otel konforu sunan sosyal alanları bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Depreme dayanıklı yatay mimari ile tasarlanan Horizon Life Didim projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir.

2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlar!

Horizon Life Didim’de konut fiyatları 2 milyon 250 bin TL’en başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Aynı zamanda proje, bölgedeki devlet bankası garantörlüğünde olan ilk ve tek proje olma özelliğine sahip. Krediye uygun durumda olan dairelerde, 24 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor.

Horizon Life Didim nerede?

Didim’in gözde koylarından biri olan Akbük’tedenize 800 metre mesafede konumlanan Horizon Life Didim, Bodrum Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 1 saat mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz