maritbet girişmaritbet
Hayattan beklentisi yüksek olanlara; Yüksekdağ Çamlıca!

Hayattan beklentisi yüksek olanlara; Yüksekdağ Çamlıca!

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen Yüksekdağ Çamlıca projesi Üsküdar  İlçesinin Küçük Çamlıca Mahallesinde konumlanıyor.

Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilmekte olan Yüksekdağ Çamlıca projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde 36 adet konuttan meydana geliyor. Projede 4,5+1 ve 6,5+1 dubleks şeklinde konut tipleri bulunuyor. Konutların büyüklükleri 278 ila 410 metrekare arasında değişiyor.

36 adet konutun bulunduğu Yüksekdağ Çamlıca’da bahçe dubleks ve Boğaz manzaralı teras çatı dubleksleri benzersiz bir yaşam vadediyor. Proje geniş konutlarıyla müstakil yaşamı en rahat ve konforlu bir şekilde sunuyor.

Yüksekdağ Çamlıca İstanbul’un en değerli semtlerinden biri olan Çamlıca’da yer alıyor. Muhteşem Boğaz manzarası ve mimari özellikleriyle dikkat çeken proje lükste sınır tanımıyor. 

Yaşam enerjisi yüksek olanlara

Doğanın tüm renklerinin bir araya geldiği 11 bin metrekarelik peyzaj alanın bulunan Yüksekdağ Çamlıca rüzgarın kuş sesleriyle birleştiği teras ve bahçeleriyle yeşili kucaklayıp, boğazın maviliklerine selam yolluyor. 

Projede bin 450 metrekare kapalı, bin 950 metrekare açık sosyal alan ve 170 metrekare de seyir terası bulunuyor.

Yüksekdağ Çamlıca sosyal tesis ve lounge alanları ile beklentileri karşılayacak bir yaşam keyfi sunuyor. Projede Açık-kapalı çocuk oyun alanları, lounge alanı , açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam,sauna, sap, buhar odası, çok amaçlı spor sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet parkuru gibi sosyal alanlar da yer alıyor.

Teknolojiye ilgisi yüksek olanlara

Yüksekdağ Çamlıca’da tüm yaşam alanları yüksek teknolojili akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Yerden ısıtma sistemleri, VRF iklimlendirme sistemleri, yüzde 100 kapasiteli jeneratör ve elektrikli şarj özelliği bulunan otoparkıyla eşsiz bir konfor sunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun yatay mimarisi ve acil durum güvenlik sistemiyle Yüksekdağ Çamlıca’da huzur dolu bir yaşam sizleri bekliyor.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

Kişiye özel indirim imkanlarının sunulduğu projede 4,5+1 daireler 60 milyon TL’den, 6,5+1 daireler ise 68 milyon TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Aynı zamanda yüzde 50 peşin ödeme ile kalanı 12 taksit imkanı sunuluyor.

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

İstanbul Çamlıca’da konumlanan proje 15 Temmuz Köprüsü’ne 4 km, Üsküdar İskelesi’ne 5 km, Acıbadem’e 5 km, Kadıköy’e 7 km, Avrasya Tüneli’ne 6 km mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz