maritbet girişmaritbet
Harmony Towers teslim tarihi

Harmony Towers teslim tarihi

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers projesinde ön satışlar başladı!

Eroğlu, ilk olarak 16 – 18 Kasım 2011 tarihleri arasında 17'ncisi düzenlenen MAPIC Fuarı'nda tanıttığı, Bursa'da yer alan Harmony Towers projesinde ön satışlara başladı.

Bursa'nın en merkezi yeri Nilüfer İlçesi'nde 160 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilecek olan Harmony Towers ile Eroğlu, Bursa'da da sektörün klişelerini değiştirmeyi hedefliyor.

Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ‘marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta da devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu, Bursa'da yer alan Harmony Towers projesinin ön satışlarına başladı.

Bursa'nın en merkezi yeri, Nilüfer İlçesi'nde, Bauhaus'un hemen yanında, 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde 160 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilmekte olan Harmony Towers'da metrekare fiyatları sadece ön satış süresince bin 950 liradan başlıyor.

Harmony Towers, geniş avlusu, biri 28 diğeri 23 katlı rezidans kuleleri, yeşil ile iç içe az katlı teras evleri, eşsiz Uludağ manzarası ve cadde üzerinde yer alan mağazaları ile elit bir yaşam stili arayan herkese tüm dileklerinin bir arada yer aldığı bir yaşam alanı sunuyor.

Bursa'da yeni bir armoni: Harmony Towers

Bursa Harmony Towers'ı hayata geçirmekten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul'un haricindeki illerde yer alan projelerin kendileri için önemine değinerek “Yaptığımız projeler kendini ayrıştırıyor. Elbette güçlü öz sermayemiz, bankalarla kurduğumuz sağlıklı ve güçlü iletişim gibi faktörler, verdiğimiz taahhütleri yerine getirebilmemizin yanı sıra yeni yatırımlar yapmamıza da olanak sağladı. Bursa Harmony Towers da o projelerimizden bir tanesi. Satılan projenin güzel olması kadar fiyatlar ve ödeme koşullarının da tüketici açısından önem taşıdığını biliyoruz. Bu tür beklentilerin hepsini, hatta daha fazlasını bu projemizde de gerçekleştireceğiz. Bu yüzden de zaten ‘tüm dileklerin bir arada yer aldığı bir yaşam alanı' sunuyoruz., Bursa'ya yepyeni bir armoni getirecek olan Harmony Towers projemiz de diğerlerinden ayrışacak, sektörün klişelerini değiştirecek” dedi.

TESLİM TARİHİ

Yakın çevresinde pek çok okul, hastane, park, alışveriş merkezi gibi sosyal ve ticari donatı alanlarının bulunduğu Harmony Towers'da 108 ile 257 m² arasında farklı büyüklükte 1+1'den 4+1'e kadar değişen 323 daire ile 30 adet cadde mağazasının yer aldığına dikkat çeken Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Aybars Kızılsencer ise Harmony Towers'ın ön satışlarına başlandığını dile getirdi. Kızılsencer “Proje lokasyonunda daha önce 15 bin m² kiralanabilir alana sahip Bauhaus'un proje geliştirme ve inşaat süreçlerine de imza atan Eroğlu olarak yeni projemiz Harmony Towers'ı Eylül 2013'de teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kızılsencer ayrıca dairelerin satış fiyatına KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerinin de dahil olduğu ve yüzde 5 peşinat ile banka kredili ödeme seçeneklerinin (Halkbank, Vakıfbank ve Bank Asya) sunulduğu projede Eroğlu Finansal Ödeme Modeli ile de 24 aya kadar faizsiz sabit ödeme imkânı sunulacağını da sözlerine ekledi.

Çevreye duyarlı

Sosyal tesislerinden sakinlerin ücretsiz faydalanabileceği projede bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu bulunuyor. Ayrıca fitness salonu, çok amaçlı spor sahası (basketbol sahası/tenis kortu), Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 m² büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarının da projede yer alması planlanıyor. Projede ayrıca 1+1 ve 2+1 dairelere 1 araçlık, 3+1 ve 4+1 daireleri 2 araçlık kapalı otopark imkânı sunuluyor. Harmony Towers'ta ayrıca ana dekorasyonu tamamlanacak olan (mutfak, banyo, seramik, parke, boya), ankastre ocak, ankastre bulaşık makinası, ankastre fırın, davlumbaz ve tüm dairelerde portmanto daire satış fiyatlarına dahil.

Proje ayrıca çevreye duyarlılığı ile de dikkat çekiyor. Enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilen projede bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih edilmiş olup, otomatik sulama ve damlama sistemi yapılması planlanıyor.

Harmony Towers İletişim Bilgileri

Web adresi: www.erogluyapi.com.tr/

Telefon: 444 37 97

Faks : (212) 451 06 66

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!
  • 12.12.2012 16:23

Nurettin Eroğlu mevcut ve yeni projeleri anlatıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...

HARMONY TOWERS
  • 26.11.2011 14:28

HARMONY TOWERS

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers p ...

Platform Merter'de A'dan Z'ye her şey var!
  • 05.09.2011 14:22

Platform Merter'de A'dan Z'ye her şey var!

Platform Merter'de, rezidans, suit, ofis, wellness & SPA bölümlerinin yanı sıra ...

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”
  • 12.08.2020 16:18

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin te ...

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor
  • 12.08.2020 15:25

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentsel dönüşüm kaps ...