maritbet girişmaritbet
Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentsel dönüşüm kapsamında 550 konutun ihalesinin Ekim ayında yapılacağını ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ın da yer aldığı toplantıda şehir genelinde devam eden ve planlanan yatırımlar görüşüldü. Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Başkan Güngör, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'la şehirde devam eden ve planladığımız yatırımları görüştük. Sayın Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tekke Kentsel Dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Güngör, “Yıkımı yapılacak olan yerdeki vatandaşlarımız için görüşmemizde de önemli bir müjde aldık. Kurtlar ve Saçaklızade bölgesinde inşa edilmesi planlanan 550 konut için Ekim'de ihaleye çıkılıyor, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Güngör, şehir için önemli bir çalışma yürüttüklerini de belirterek, “Sayın Bakanımıza bir süredir üzerinde çalıştığımız ‘Şehir Meydan' projemizi arz ettik. Bakanımızın da projemize desteği bizleri son derece memnun etti. Projemize son nihai şeklini verip hemşerilerimizle de paylaşacağız. Gerek ilçelerimizde gerekse şehir merkezinde önemli yatırımlarımız var ve bu yatırımlara da yenileri eklenecek. Şehrimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polat Gayrimenkul Asyalı yatırımcılarla buluştu
  • 06.03.2026 14:34

Polat Gayrimenkul Asyalı yatırımcılarla buluştu

Türkiye’nin özel sektör eliyle gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi ...

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi
  • 26.02.2026 15:22

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi

Kocaeli’nin deprem riski taşıyan, gecekondu yoğunluklu en eski yerleşimlerinden ...

Afet konutları için özel film: Bu başarı Türkiye’nin
  • 19.02.2026 15:40

Afet konutları için özel film: Bu başarı Türkiye’nin

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde tam ...

Bakan Kurum: “Asrın dayanışmasını sözde değil sahada gösterdik”
  • 17.02.2026 16:00

Bakan Kurum: “Asrın dayanışmasını sözde değil sahada gösterdik”

Konya’daki "Ev Sahibi Türkiye-15 bin 200 Konut Kura Çekim Töreni"ne katılan Çevr ...