maritbet girişmaritbet
Harmony Towers'ın metrekaresi 1950 lira!

Harmony Towers'ın metrekaresi 1950 lira!

Eroğlu Grup tarafından 160 milyon liralık yatırımla inşa edilecek Harmony Towers’ta ön satışların başladığı bildirildi

Eroğlu Grup tarafından 160 milyon liralık yatırımlainşaedilecek Harmony Towers'ta ön satışların başladığıbildirildi

Eroğlu Grup tarafından 160 milyon liralıkyatırımla Bursa'da inşa edilecek Harmony Towers'ta ön satışların başladığıbildirildi.

Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu Grup, ilk olarak 16-18Kasım 2011 tarihleri arasında 17'ncisi düzenlenen MAPIC Fuarı'nda tanıttığı,Bursa'da yer alan Harmony Towers projesinde ön satışlara başladı.

Merkez Nilüfer ilçesinde, 42 bin 663 metrekarelik alana 160 milyon lirayatırım bedeliyle inşa edilecek Harmony Towers, geniş avlusu, biri 28 diğeri 23katlı rezidans kuleleri, yeşil ile iç içe az katlı teras evleri, eşsiz Uludağmanzarası ve cadde üzerinde yer alan mağazalarıyla farklı bir yaşam alanısunuyor.

Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imzaatarak tekstil sektöründe ilke edindiği marka yaratma üzerine kurulu iş modeliniinşaatta da devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu'nun, Bursa'daki projesinde metrekarefiyatları, sadece ön satış süresince bin 950 liradan başlıyor.

Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Bursa Harmony Towers'ıhayata geçirmekten dolayı memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İstanbul'un haricindeki illerde yer alan projeler bizim için önemli.Güçlü öz sermayemiz, bankalarla kurduğumuz sağlıklı ve güçlü iletişim gibifaktörler, verdiğimiz taahhütleri yerine getirebilmemizin yanı sıra yeniyatırımlar yapmamıza da olanak sağladı. Bursa Harmony Towers da o projelerimizdenbirisi. Satılan projenin güzel olması kadar fiyatlar ve ödeme koşullarının datüketici açısından önem taşıdığını biliyoruz. Bu tür beklentilerin hepsini, hattadaha fazlasını bu projemizde de gerçekleştireceğiz. Bu yüzden de zaten tümdileklerin bir arada yer aldığı bir yaşam alanı sunuyoruz., Bursa'ya yepyeni birarmoni getirecek olan Harmony Towers projemiz de diğerlerinden ayrışacak,sektörün klişelerini değiştirecek."

Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Aybars Kızılsencer iseyakın çevresinde pek çok okul, hastane, park, alışveriş merkezi gibi sosyal veticari donatı alanlarının bulunduğu Harmony Towers'da 108 ile 257 metrekarearasında farklı büyüklükte 1 1'den 4 1'e kadar değişen 323 daire ile 30 adetcadde mağazasının yer aldığını bildirdi.

Harmony Towers'ı Eylül 2013'te teslim etmeyi hedeflediklerini dilegetiren Kızılsencer, dairelerin satış fiyatına KDV, tapu masrafları, alt yapıbedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerinin dedahil olduğunu anlattı. Kızılsencer, yüzde 5 peşinat ile banka kredili ödemeseçeneklerinin (Halkbank, Vakıfbank ve Bank Asya) sunulduğu projede EroğluFinansal Ödeme Modeli ile de 24 aya kadar faizsiz sabit ödeme imkanıgetirileceğini kaydetti.

Eroğlu'nun yatırımı gelecek yıl 3,2 milyar liraya ulaşacak

2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan TekiraAlışveriş Merkezi'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'daÜmraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu, 2010'da OksizenKonakları'nın daire teslimlerini yaptı, İstanbul Lounge projesine imza attı.

Bu yıl, İstanbul Lounge-2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, FloryaEkşinar Konakları, Ofishane, Bursa ve Antalya projelerine başlayan Eroğlu,2011'de toplamda yaklaşık 2,5 milyar liralık yatırım yapmayı öngörüyor.

Eroğlu, 2012 yılında 5 yeni proje geliştirerek toplam yatırım miktarını3,2 milyar liraya ulaştırmayı hedefliyor.

AA

Harmony Towers İletişim Bilgileri

Web adresi: www.erogluyapi.com.tr/

Telefon: 444 37 97

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HARMONY TOWERS
  • 26.11.2011 14:28

HARMONY TOWERS

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers p ...

Platform Merter'de A'dan Z'ye her şey var!
  • 05.09.2011 14:22

Platform Merter'de A'dan Z'ye her şey var!

Platform Merter'de, rezidans, suit, ofis, wellness & SPA bölümlerinin yanı sıra ...

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”
  • 12.08.2020 16:18

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin te ...

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor
  • 12.08.2020 15:25

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentsel dönüşüm kaps ...

Skyland İstanbul’da rezidanslar 4 bin 900 TL'den başlıyor!
  • 08.02.2019 14:33

Skyland İstanbul’da rezidanslar 4 bin 900 TL'den başlıyor!

Skyland İstanbul, 0.98 faizli 120 ay 4 bin 900 TL taksit seçeneği ile rezidans s ...

Skyland İstanbul’da 'Tek Anahtar' dönemi başladı
  • 21.11.2018 15:01

Skyland İstanbul’da 'Tek Anahtar' dönemi başladı

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar uygun öd ...