maritbet girişmaritbet
Harmony Towers Bursa’da fiyatlar 252 bin liradan başlıyor!

Harmony Towers Bursa’da fiyatlar 252 bin liradan başlıyor!

Harmony Towers, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor

Harmony Towers, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 42 bin 663 metrekarelik arazi üzerinde, 160 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Harmony Towers'ın eylül ayında hizmete açılacağını söyledi.

Harmony Towers'ın İstanbul dışındaki ilk gayrimenkul yatırımları olacağını belirten Eroğlu, tekstil sektöründe Colin's ve Loft markalarıyla edindikleri deneyimlerini gayrimenkul alanına da taşımak istediklerini kaydetti. Dört yılda, 2 milyon metrekarelik inşaat kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Eroğlu, bu hedef doğrultusunda, dört yıllık yatırım bütçelerini 3 milyar TL olarak belirlediklerini aktararak, "Harmony Towers, konutlara değer katacak cadde mağaza konseptini içeriyor.  Projemiz, konuta farklı yaklaşımı ile Bursa'ya yepyeni bir ahenk getirecek. Projemizle daha çok elit bir yaşamı tercih edenlerin ilgilenmesi, doğru yerde ve doğru şekilde yapıldığını gösteriyor. Geniş avlusu, biri 28, diğeri 23 katlı rezidans kuleleri, yeşille iç içe az katlı teras evleri ve Uludağ manzarası ile elit bir yaşam stili sunuyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Enerji tüketimini en aza indirecek sistemler uygulandı

Eroğlu, Harmony Towers'da bir adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, fitness salonu, basketbol sahası ve tenis kortunun yer aldığını belirtti. Eroğlu ayrıca, çok amaçlı spor sahası, alışveriş caddesi, 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanının da Harmony Towers'ın sakinlerinin hizmetine sunulacağını aktardı. Eroğlu, projede ayrıca, 1+1 ve 2+1 dairelere bir araçlık, 3+1 ve 4+1 dairelere ise, iki araçlık kapalı otopark imkânının sunulduğunu ifade etti. Eroğlu, Harmony Towers'ta enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerinin uygulandığını kaydederek, "Projede bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih edilerek, otomatik sulama ve damlama sistemi yapılması planlanıyor" dedi.

Eroğlu, yakın çevresinde pek çok okul, hastane, park, alışveriş merkezi gibi sosyal ve ticari donatı alanlarının bulunduğu Harmony Towers'da 108 ile 257 metrekare arasında farklı büyüklükte 1+1'den 4+1'e kadar değişen 323 daire ile 30 adet cadde mağazası yer aldığını aktardı. Eroğlu, dairelerin fiyatlarının 252 bin TL ile 720 bin TL arasında değişiyor.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

HARMONY TOWERS
  • 26.11.2011 14:28

HARMONY TOWERS

Eroğlu Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Harmony Towers p ...

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”
  • 12.08.2020 16:18

"Ankara'da çalışmalarımız olanca hızıyla devam ediyor”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin te ...

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor
  • 12.08.2020 15:25

Kahramanmaraş'da kentsel dönüşüm başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentsel dönüşüm kaps ...

Harmony Towers'ta peşinatsız baharı kampanyası!
  • 13.04.2018 15:15

Harmony Towers'ta peşinatsız baharı kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul’un Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers, yatırımcıları ...

Harmony Towers’da kaçırılmaz kampanya!
  • 18.01.2018 12:00

Harmony Towers’da kaçırılmaz kampanya!

Harmony Towers’da 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında peşinatsız ...

Eroğlu, 3 projesinde 240 ay vadeli satışa başladı!
  • 08.02.2017 09:44

Eroğlu, 3 projesinde 240 ay vadeli satışa başladı!

GYODER üyesi olan Eroğlu Gayrimenkul, "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Tür ...