maritbet girişmaritbet
Güzelbiryer’den çocuklara resim yarışması!

Güzelbiryer’den çocuklara resim yarışması!

Bursa Doğa Koleji öğrencileri ile Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılacağı “Gelecekteki Evim” konulu yarışma 3 Haziran Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde, ödül töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde düzenlenecek

Bursa Doğa Koleji öğrencileri ile Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılacağı “Gelecekteki Evim” konulu yarışma 3 Haziran Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde, ödül töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Güzelbiryer Tanışma Ofisi'nde düzenlenecek.

Üç ayrı yaş kategorisinde 9 eserin ödüllendirileceği yarışmada ödül alan eserlerle birlikte sergilenmeye değer bulunan toplam 30 resim, önce Güzelbiryer Tanışma Ofisi'nde, 18 Haziran tarihinden itibaren ise projenin sergi sponsoru olan Kent Meydanı'nda sergilenecek.

Bursa'ya yeni değerler kazandırmak, konut sektöründe örnek teşkil edecek bir proje hayata geçirmek ve Bursa insanının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla “Bursa Güzelbiryer” projesini hayata geçiren Koray İnşaat ile mutlu ve refah içerisindeki bir Türkiye'nin temelinin eğitimden geçtiği inancıyla, eğitimdeki yüksek standartlarını Bursa'ya taşıyan Doğa Koleji, çocuklarımıza yönelik ortak bir proje hayata geçiriyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, çocuklarımızın çevre ve kent bilincini geliştirmek, hayal güçlerini teşvik etmek, yaşadıkları kente ve çevrelerine sahip çıkmaya özendirmek amacıyla, 3-14 yaş grubunu kapsayan “Gelecekteki Evim” konulu bir resim yarışması düzenleniyor.

Doğa Koleji öğrencileri ile Koray Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılımına açık yarışma, 3 Haziran Pazar günü Doğa Koleji bahçesinde düzenlenecek. 4 Haziran'da yapılacak jüri değerlendirmesiyle, üç ayrı yaş kategorisinde ödüle değer ilk üç eserin yanı sıra sergilenmeye değer 21 eser daha belirlenecek.

Ödül Töreni ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde, Koray Güzelbiryer Tanışma Ofisi'nde yapılacak. Çocuklarımızla birlikte, jüri üyeleri ve firma yetkililerinin hazır bulunacağı törende kazanan eserlerin sahiplerine Koray Güzelbiryer tarafından hediyeler takdim edilecek.

Ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserler, 5-17 Haziran tarihleri arasında Koray Güzelbiryer Tanışma Ofisi'nde, 18 Haziran tarihinden itibaren de düzenlenecek açılış törenini takiben, aynı zamanda etkinliğin sergi sponsoru olan Kent Meydanı Sergi Salonu'nda sergilenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu
  • 10.07.2013 09:30

Koray İnşaat, otomobil yarışına sponsor oldu

Koray İnşaat, Parlamenterler Spor Kulübü Derneği tarafından "Sizin için yarışıyo ...

Koray Bursa Güzelbiryer'de 48 ay 0 faiz!
  • 13.09.2012 09:42

Koray Bursa Güzelbiryer'de 48 ay 0 faiz!

Tüm blokları dört kattan oluşan, kalitesi, mimarisi, estetiği ve peyzajıyla Burs ...

Bursa Güzelbiryer resim sergisi başladı!
  • 26.06.2012 14:40

Bursa Güzelbiryer resim sergisi başladı!

Çevre Haftası kapsamında, Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji işbirliği, Kent Meyda ...

Güzelbiryer Bursa’da site içi ulaşım başladı!
  • 13.06.2012 13:04

Güzelbiryer Bursa’da site içi ulaşım başladı!

Shuttle hizmeti verecek mini golf aracı, Güzelbiryer’de düzenlenen törenle hizme ...

Güzelbiryer’den çocuklara resim yarışması!
  • 01.06.2012 12:34

Güzelbiryer’den çocuklara resim yarışması!

Bursa Doğa Koleji öğrencileri ile Güzelbiryer sakinlerinin çocuklarının katılaca ...

Bursa Güzelbiryer çok beğenildi!
  • 24.03.2012 10:29

Bursa Güzelbiryer çok beğenildi!

Koray’ın Bursa’daki konut projesi Güzelbiryer, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakü ...