maritbet girişmaritbet
Golfkent Ankara’da yüzde 10 indirimli daireler!

Golfkent Ankara’da yüzde 10 indirimli daireler!

Turyap tarafından Ankara’da1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Golfkent projesinde 2 bin 640 konut bulunuyor. Golf derslerinin de verileceği projede ilk teslimler yılsonunda yapılacak

Turyap tarafından Ankara'da1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Golfkent projesinde 2 bin 640 konut bulunuyor. Golf derslerinin de verileceği projede ilk teslimler yılsonunda yapılacak

Gayrimenkul pazarlama konusunda büyük deneyime sahip olan Turyap, bu deneyimini inşaatta da göstermeye karar verdi. Başkent Ankara'da Türkiye'nin tek bir arsa üzerindeki en büyük projelerinden birinin altına imza atan Turyap, Golfkent projesini 1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde yapıyor. Ankara'da Eskişehir Yolu'nun 32'inci kilometresindeki proje arsa sahibi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki PORTAŞ ile ortak olarak yürütülüyor.

Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 3 etaptan oluşacak Golfkent'te toplam 2 bin 640 konut yer alacağını söyledi. Projede 157 konuttan oluşan ilk etabın büyük bir çoğunluğunun satıldığını belirten Sarıbay, bu konutların da yılın sonunda teslim edileceğini vurguladı. Sarıbay, 700 konuttan oluşan 2'inci etabın 1/5000 ve 1/1000'lik uygulama imar planlarının tamamlandığını belirterek, 2013'de teslimi planlanan 2'inci etaptaki 96 konut için kampanya düzenlediklerini kaydetti.

Kampanya sürecinde dairelerin liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılacağını ifade eden Sarıbay, “Tamamı peşin ödenirse artı yüzde 10 indirim daha yapılacak” dedi.

148 bin liradan başlıyor

60 metrekareden 497 metrekareye kadar farklı ölçülerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 dublekslerin bulunduğu projede fiyatlar ise 148 bin liradan başlıyor. TOKİ Turkuaz, Yaşamkent, Konutkent gibi projelerin yanında çeşitli üniversiteler ve alışveriş merkezleriyle çevrelenen Golfkent'te açık kapalı havuzlar, spor alanları, hamam, sauna, buhar odası, SPA, çarşılar, kafeler, restoranlar, konser salonu, amfitiyatro, yazlık ve kışlık sinema, konaklama tesisleri ve eğitim alanları yer alıyor. Proje Çankaya Üniversitesi'ne 3, Başkent Üniversitesi'ne ise 11 km mesafede bulunuyor.

Danışmanı ünlü bir tasarımcı

Dev projenin kentsel tasarımını Ankara Gençlik Parkı'nın mimarı olarak tanınan Y. Mimar Öner Tokcan'ın yaptığını dile getiren Sarıbay, şu bilgileri verdi:

“İlk konsept proje Dünyada üç Ağa Han Mimarlık Ödülü almış tek mimar olan, TBMM Üstün Hizmet Ödüllü Y. Mimar Turgut Cansever'e aittir. Cansever'in, kuruluş etabında tasarlanan ilk 157 villada imzası bulunuyor. Dünyanın en ünlü golf sahası tasarımcılarından biri olan Kevin Ramsey, Ankara Golfkent'in ilk safhasında danışmanlık yapıyor.”

Golf dersleri verilecek

Yemyeşil çimenlerle, dereler ve göletlerle çevrelenen Golfkent, kuş seslerinin duyulduğu tertemiz havasıyla Başkentlilere hasret kaldıkları ortamı sunuyor. Proje, basketbol, voleybol, futbol, tenis ve squash sahaları ile Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, buhar odası, SPA'nın bulunduğu proje, çarşılar, kafeler, restoranlar, konser salonu, amfitiyatro, yazlık ve kışlık sinema gibi zengin sosyal donatılara sahip. Tam donanımlı kulüp binası inşaatının tamamlandığı projede eğitmeni eşliğinde golf dersleri verilecek.

4 aşamalı kampanya

Kampanya 4 aşamalı ve son derece esnek bir ödeme planıyla sunuluyor. İlk olarak 1000 lira kaparo yatırarak ön talepte bulunan alıcıya 1 aylık düşünme süresi verilecek, 30 gün içinde vazgeçerse parası iade edilecek. İkinci adımda alıcı vazgeçmediği takdirde kaporayı konut bedelinin yüzde 15'ine tamamlayacak. Üçüncü adımda 12 aylık taksitlerle yüzde 15 daha yatırıp, konut bedelinin yüzde 30'unu ödemiş olacak. Dördüncü ve son adımda ise 1 yılın sonunda, kalan yüzde 70'i nasıl ödeyeceğini müşteri kendisi belirleyecek.”

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!
  • 08.08.2016 11:14

Ankara Golfkent projesi görselleri yayında!

TURYAP tarafından inşa edilen Ankara Golfkent projesi 3 etapta 2 bin 640 konutta ...

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!
  • 17.09.2018 10:38

Ankara Golfkent arsaları ihale ile satışta!

Ankara’nın yeni yaşam merkezlerinden Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık t ...

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor
  • 17.10.2017 10:09

Turyap, Ankara Golfkent'in arsalarını satıyor

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis im ...

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu
  • 28.12.2016 08:07

Ankaralılar, Golfkent'in spor etkinliğinde buluştu

Uluslararası standartlara uygun yapılan yemyeşil çimlenmiş golf sahası ile dikka ...

Ankara Golfkent En Başarılı Temalı Konut Projesi seçildi
  • 03.12.2016 14:45

Ankara Golfkent En Başarılı Temalı Konut Projesi seçildi

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen “Shining Star Awards Eğlence ...

Ankara Golfkent, Yemyeşil Spor etkinliğine ev sahipliği yapacak!
  • 18.11.2016 15:08

Ankara Golfkent, Yemyeşil Spor etkinliğine ev sahipliği yapacak!

Ankara'nın en önemli gayrimenkul yatırımları arasında yer alan Golfkent, 20 Kası ...