maritbet girişmaritbet
Göktürk Seba Reserve nerede?

Göktürk Seba Reserve nerede?

Seba İnşaat tarafından inşa edilen Seba Reserve projesi istanbul Göktürk’de yükseliyor.

Seba İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Seba Reserve projesi 26 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 81 adet konuttan meydana geliyor. Projede 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Seba İnşaat, Seba Reserve projesiyle Göktürk’te doğayla iç içe lüks bir rezidans yaşamı sunuyor.

Seba Reserve özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri ile sakin ve huzurlu bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Uluslararası standartlardaki golf sahasına komşu olan Seba Reserve, yürüyüş parkuru, açık-kapalı otopark, süs havuzu, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi bir çok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Seba Reserve projesi, modern mimarisiyle konut alıcılarının ve yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Yüksek teknoloji yapı malzemeleri ile inşa edilmekte olan Seba Reserve projesinin inşaatında yapı dentimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşaatı devam etmektedir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri

2024 mart ayında anahtar teslimi yapılması planlanan projede 3,5+1 ve 4,5+1 dairelerin fiyatları 990 bin USD'den başlayıp 1 milyon 523 bin USD'ye kadar ulaşıyor. Aynı zamanda projede peşin ödemelerde kişiye özel de indirim sağlanıyor. 

Seba Reserve nerede?

İstanbul’un elit semtlerinde olan Göktürk’te yer alan Seba Reserve, 15 Temmuz Köprüsü’ne 30 dakika, Levent’e 27 dakika, Maslak’a 25 dakika, Belgrad Ormanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz