maritbet girişmaritbet
Four Winds Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Four Winds Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Lüks konut projeleri ile 30 yıldır sektörün lider markalan arasında gelen Taşyapı inşaat Anadolu Yakası'nın merkezi Bağdat Caddesi'nde başladığı Four Winds projesi ile dikkat çekiyor

Lüks konut projeleri ile 30 yıldır sektörün lider markalan arasında gelen Taşyapı inşaat Anadolu Yakası'nın merkezi Bağdat Caddesi'nde başladığı Four Winds projesi ile dikkat çekiyor. 400 milyon dolar yatırımla yapılacak dört kuleden oluşan ve hem bölgenin hem de Türkiye'nin en lüks konut projelerinden biri olacak Four Winds lokasyonuyla da avantaj yaratıyor. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı nüfusu 1 milyona dayanan Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nin en değerli yerlerden biri olduğunu ve artık bu büyüklükte projeler geliştirilmesinin mümkün olmadığını söyleyerek "Projemiz Cadde'ye sadece 55 metre uzaklıkta.Ev sahipleri hem dünyanın en lüks projelerinden birinde yaşayacaklar hem de merkezi bir lokasyonda oturacaklar. Bölge denize olan yakınlığı nedeniyle deniz taksi ya da deniz otobüsleri ile havaalanına 20 dakika uzaklıkta kalıyor. Lokasyon her bakımdan avantaj oluşturuyor" diyor."45 dönüm arazide yer alan bu projenin bir tekrarı yok. Çünkü buralarda bu büyüklükte bir arazi yok" diyen Turanlı projenin denizi sevenler için Kalamış ile Fenerbahçe marinalarına yakınlığına da dikkat çekiyor.

ADALAR MANZARALI

49 katlı dört kulede 420 konuttan oluşan projede yer alan lüks daireler panoramik İstanbul Adalar ve Çamlıca manzarasıyla dikkat çekiyor. Turanlı projenin mimarisi dışında kullanılan teknolojiler açısından da önemine vurgu yaparak "Yıllardır benimsediğimiz bir ilkemiz var. Kaliteli proje üretmenin püf noktası kumaşı iyi seçmektir. Four Winds ulaşım ağlarının merkezinde bölgesinin en kaliteli binası. Bir tarafta Adalar ve tarihi İstanbul manzarası diğer tarafta Anadolu yakasının en güzel caddesi... Four Winds'de ister evinizde oturup şehri yüksekten izlersiniz isterseniz İstanbul'un en keyifli yaşam bölgesinde hayata karışırsınız" diye konuşuyor.

ATIK YAĞDAN ENERJİYE...

Hayata geçirdikleri tüm projelerde yeşil alan kullanıma da önem verdiklerine değinen Turanlı "45 dönüm arazi üzerine 45 blok yapıp arazinin tamamına yayılmak yerine yeşile verdiğimiz önemden dolayı dört yüksek blok yapıp arazinin yüzde 93'ünü yeşil alana ayırdık" diyor. Arazinin sadece 3 dönümünde blokların yer aldığına 42 dönümün ise yeşil ve sosyal alanlara ayrıldığına da vurgu yapıyor. Projede yeşil teknolojiler de kullanacaklarını anlatan Turanlı "Atık sularla 44 dönüm Four Winds arazisinin sulanmasını sağlayacağız. Kalan suyu ise komşularımızla paylaşacağız. Ayrıca bir enerji santrali kurarak evsel yağ ve çöp atıklarından enerji üreteceğiz. Atık yağlar lavabolara dökülüp doğayı kirletmek yerine enerjiye dönüşecek. Apartmandan hiç atık çıkmayacak. Böylece geri dönüşümle hem çevreye hem de ekonomiye bir katkımız olacak" diyor. Turanlı projenin bu özellikleriyle örnek oluşturacağını da sözlerine ekliyor.

Satışlar eylülde başlayacak

SATIŞLARINA eylülden itibaren başlanacak projede fiyatlar henüz açıklanmadı. Residence hizmetinin verileceği projede büyüklükleri 87 ile 655 metrekare arasında farklılık gösteren 1 + 1, 2+1, 3 + 1, 4+1 420 lüks daire yer alacak. Her blokta 655 metrekarelik bir kat ev sahiplerinin özel günlerinde kullanabileceği sosyal alan olarak ayrıldı. Ev sahipleri özel günlerinde bu katı ücretsiz olarak kullanabilecek. Four Winds'in sosyal aktivite alanları arasında basketbol, voleybol, futbol, tenis kortları, açık - kapalı yüzme havuzu, spor kompleksi ve çocuk oyun parklarına da yer verildi. Ayrıca dört   otoparkın da bulunduğu projede 2+1'den büyük dairelerde daire başına iki araçlık otopark tahsis edilecek. İsteyen ev sahipleri ise her türlü kutlama, tören için Taşyapı iştiraki olan Double Tree by Hilton İstanbul Moda Oteli'nden catering servisini ücretli olarak alabilecek.Projede yatırımcıdan çok oturmak için alanları tercih ettiklerini söyleyen Turanlı "Hedef kitlemiz işadamları yöneticiler doktorlar avukatlar herkes... Bu yatırımın el değiştiren bir senet gibi değil gelecek kuşaklara bırakılacak bir miras gibi gören yatırımcıları hedefliyoruz" dedi. Projede ev sahipleri dekorasyon hizmetini de ücretsiz alabilecek.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Four Winds Residence görücüye çıktı!
  • 08.06.2012 19:04

Four Winds Residence görücüye çıktı!

Taşyapı tarafından Kadıköy'de gerçekleştirilen Four Winds Residence projesinin t ...

Four Winds projesi nerede? Projenin son durumu ne?
  • 18.02.2013 14:42

Four Winds projesi nerede? Projenin son durumu ne?

Taşyapı tarafından inşa edilen Four Winds projesinin helikopter görüntüleri emla ...

Taşyapı Four Winds Residence’ta 625 metrekarelik penthouse bulunacak!
  • 22.12.2012 14:52

Taşyapı Four Winds Residence’ta 625 metrekarelik penthouse bulunacak!

Taşyapı tarafından Kadıköy-Selamiçeşme’de hayata geçirilen Four Winds Residence ...

Four Winds İstanbul'da yaşam 2013'te başlayacak!
  • 20.08.2012 08:48

Four Winds İstanbul'da yaşam 2013'te başlayacak!

Four Winds projesi mimarisi, dekorasyonu ve lokasyonu ile dikkat çekiyor. Proje, ...

Four Winds’in sosyal tesisleri 50 milyon dolara mâl oldu!
  • 05.08.2012 13:54

Four Winds’in sosyal tesisleri 50 milyon dolara mâl oldu!

Sosyal konutlarda spor ve yeşil alanların önem kazanmaya başladığını belirten Ta ...

Four Winds 2013 Aralık'ta teslim! Eylül'de resmen satışta!
  • 30.07.2012 13:07

Four Winds 2013 Aralık'ta teslim! Eylül'de resmen satışta!

Marmara denizi ile Adaları görebilecek konumda bulunan Four Winds'in yeşil alanı ...