maritbet girişmaritbet
Four Winds’in sosyal tesisleri 50 milyon dolara mâl oldu!

Four Winds’in sosyal tesisleri 50 milyon dolara mâl oldu!

Sosyal konutlarda spor ve yeşil alanların önem kazanmaya başladığını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Four Winds'te proje toplam alanının yüzde 20'si sosyal tesis olarak ayrıldı. Bu tesislere projelerimizde şimdiye kadar 50 milyon dolar yatırım yaptık" dedi

 

Sosyal konutlarda spor ve yeşil alanların önem kazanmaya başladığını belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Four Winds'te proje toplam alanının yüzde 20'si sosyal tesis olarak ayrıldı. Bu tesislere projelerimizde şimdiye kadar 50 milyon dolar yatırım yaptık" dedi.

İstanbul'da konut sahibi olmak isteyenlerin sosyal yaşam alanlarına önem vermeye başladığım belirten Taşyapı Yönetim Kurulu Başkam Emrullah Turanlı, "Four Winds'te proje toplam alanının yüzde 20'si sosyal tesis olarak ayrıldı. Tüm projelerimizde bu tesislere şimdiye kadar 50 milyon dolar yatırım yaptık" diye konuştu.

Üyelik sistemi öne çıkıyor

Ev sahibi olmak isteyenlerin kullanmayacakları alanlar için ödeme yapmaktan çekindiğini anlatan Emrullah Turanlı, "Bu sebeple biz de üyelik sistemi ile hayata geçireceğimiz şehir kulübü sistemi kurguladık. Ev sahipleri yararlanmak istedikleri alanlara için üye olacaklar ve sadece bu alanlar için aidat ödeyecekler. Bugüne kadar projelerinizdeki sosyal tesislere yaklaşık 50 milyon dolar harcadık. Yazın açık havuz, kışın kapalı havuz ve her mevsimde fitness center, sauna, hamam, masaj salonlarımız en çok tercih edilen sosyal alanlarımız olacağını düşünüyoruz."

 Her ayrıntı düşünüldü

Four Winds'te toplam yatırım tutarının yüzde 20'sini sosyal alanlar için kullandıklarım belirten Emrullah Turanlı, şöyle konuştu: "Four Winds oturulmayan, boş kalan veya kısa vadede el değiştirecek konutlar olarak değil, A ve A plus müşteriye yönelik oturumluk konutlar olarak üretiyoruz. Bu yüzden ev sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği her ayrıntıyı düşünüyoruz. Gerek sosyal tesisler gerekse diğer yaşam alanları projenin tercihinde çok önemli bir unsur. Sosyal tesisler ev sahiplerinin ihtiyaçlarını karşıladığı ölçüde takdir ediliyor."

Teknoloji önemli

Konut projelerinde açık ve kapalı havuz, fitness center, çocuk oyun alanları bulunduğunu belirten Emrullah Turanlı, "Medeniyet geliştiği sürece ihtiyaçlar değişiyor, teknoloji yenileniyor. Teknoloji geliştikçe spor aletleri, ısıtma, arıtma, enerji gibi her alanda biz de en ileri teknolojiden istifade ediyoruz. Ev sahiplerinin konforu en üst düzeyde yaşaması amacıyla sosyal tesislerinizde ileri teknoloji kullanıyoruz" dedi.

Ceyhun Kuburlu/Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Taşyapı Four Winds projesinin inşaatı ne durumda?
  • 28.02.2013 13:55

Taşyapı Four Winds projesinin inşaatı ne durumda?

Taşyapı imzası taşıyan Four Winds projesinda çalışmalar sürüyor. Projenin en son ...

Four Winds projesinin ayrıntılarını Emrullah Turanlı anlatıyor!
  • 27.08.2012 16:51

Four Winds projesinin ayrıntılarını Emrullah Turanlı anlatıyor!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Four Winds projesinin ayrıntıla ...

Four Winds Residence görücüye çıktı!
  • 08.06.2012 19:04

Four Winds Residence görücüye çıktı!

Taşyapı tarafından Kadıköy'de gerçekleştirilen Four Winds Residence projesinin t ...

Four Winds havadan görüntüsü
  • 07.03.2012 18:16

Four Winds havadan görüntüsü

44 dönüm arsa üzerine kurulan Four Winds Residence, İstanbul’un kalbi Bağdat Cad ...

Four Winds projesi nerede? Projenin son durumu ne?
  • 18.02.2013 14:42

Four Winds projesi nerede? Projenin son durumu ne?

Taşyapı tarafından inşa edilen Four Winds projesinin helikopter görüntüleri emla ...

Taşyapı projesi Four Winds'in iskanı iptal edildi!
  • 13.01.2017 13:13

Taşyapı projesi Four Winds'in iskanı iptal edildi!

Taşyapı tarafından hayata geçirilen Four Winds projesinin iskanı iptal edildi. ...