maritbet girişmaritbet
Four Seasons ve Tay Group İstanbul'daki ilk rezidans projesini duyurdu!

Four Seasons ve Tay Group İstanbul'daki ilk rezidans projesini duyurdu!

- "Four Seasons Private Residences İstanbul"da yaşam 2024'te başlayacak.

 Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa yürüttüğü İstanbul'daki ilk rezidans projesi 'Four Seasons Private Residences İstanbul'u duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyanın en popüler şehirlerinden biri olan kültür, sanat ve tarihle çevrili İstanbul'da ev sahiplerine 'olağanüstü yaşam tarzı' deneyimleri sunacak projede yaşam 2024'te başlayacak.

Four Seasons Private Residences'da, İstanbul'da ev sahiplerinin kişiselleştirilmiş yüksek hizmet beklentisini karşılamak üzere Penthouses, Sky Loft, Garden Suites ve Apartment Residences'tan oluşan 82 daire bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Four Seasons Dünya İş Geliştirme ve Portföy ve Rezidans Yönetimi Başkanı Bart Carnahan, şunları kaydetti:

'Dünya çapında öncelikli pazarlarda rezidans portföyümüzü genişletmeye devam ediyoruz. İstanbul'daki yeni rezidans projemiz, otel rahatlığı ve konforunda farklı bir yaşam tarzı deneyimi yaratarak, Sultanahmet ve Boğaz'daki ünlü otellerimizin başarısını ve itibarını devam ettirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Tay Group ile ortaklığımızın doğal bir devamı olan rezidans projemizde yeni sakinlerine İstanbul'da en iyi yaşam deneyimini sunabilmek için bir kez daha işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz.'

Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak da 'Four Seasons ile İstanbul'da olağanüstü lüks deneyimleri sunma konusunda köklü bir geçmişe sahibiz. Yıllardır birlikte edindiğimiz bu güçlü ve başarılı tecrübemiz işbirliğimizi taçlandırarak yeni projelerimize ışık tutuyor. Şimdi ise bu muhteşem şehirde lüks gayrimenkul, yenilikçi tasarım ve dünyaca ünlü bir marka olan Four Seasons'ın sunacağı kişiselleştirilmiş hizmetlerini deneyimlemek isteyenler için en değerli adresi yaratıyoruz. Çok yakında yeni projemizin kapılarını açarak rezidans sahiplerimizin bu deneyimi yaşamalarından mutluluk duyacağız.' ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, Four Seasons Private Residences İstanbul, şehrin en lüks mağazalarına, ünlü lezzet duraklarına ve popüler eğlence seçeneklerine yakın bir konumda yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz