maritbet girişmaritbet
Folkart Yapı güvencesiyle Folkart Country Urla!

Folkart Yapı güvencesiyle Folkart Country Urla!

Folkart Yapı tarafından inşa edilen Folkart Country Urla projesi İzmir’de yükseliyor.

Folkart Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Folkart Country Urla projesi 159 adet müstakil villadan meydana geliyor.

Folkart Country Urla’da villalar 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 tipinde tasarlanıyor. Projede villaların alanları 155 ile 248 metrekare büyüklükten oluşuyor.

İzmir’de birçok projeye imzasını atan Folkart Yapı, bu seferde Urla’da yeni bir yaşam alanı hazırlıyor.

Country yaşamı konseptini şehre kazandırmaya çalışan Folkart Yapı, müstakil villalardan oluşan Folkart Country Urla projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Doğanın içinde yeni bir yaşam alanı sunan Folkart Country Urla projesi yürüyüş parkuru, kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, kafe, restoran,  futbol- basketbol sahası, kaykay parkı ve tenis kortu gibi birçok sosyal kullanım alanını bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

Urla’da 5 duyulu bir yaşam konseptiyle hayata geçirilen Folkart Country Urla projesi inşaatında, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir.

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

Yalnızca 3+1 villaların kaldığı projede, fiyatlar 25 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Folkart Country Urla projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 inidirim imkanı sağlıyor.

Folkart Country Urla nerede?

İzmir’in en özel noktalarından olan Urla’da yükselen Folkart Country Urla, Kent Koleji’ne 6,1 km, Urla merkeze 8 km, otoyol bağlantısına 9 km, Güzelbahçe’ye 10 km, Konak’a 38 km, Adnan Menderes Havaalanı’na 40 km, Yeni Kent Merkezi’ne 42 km, Alaçatı-Çeşme’ye 55 km mesafede yer alıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz