maritbet girişmaritbet
Foça'da Modern Yaşamın Tadını Çıkarın: ION Villaları Sizi Bekliyor!

Foça'da Modern Yaşamın Tadını Çıkarın: ION Villaları Sizi Bekliyor!

Yaşama, doğaya ve insana önem veren projeler ile öne çıkan Ekmas Yapı, yemyeşil bir çevrenin merkezinde yer alan ION Villaları ayrıcalığı ile estetik tarza sahip havuza bakan yaşam alanlarıyla ev sahiplerine benzersiz bir lüks ve konfor alanı sunuyor.

Hayatın merkezinin doğa olduğu 90 adet villadan oluşan ION Villaları; 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile sizleri bekliyor! Size ve ailenize en uygun seçeneği tercih ederek dilediğiniz gibi bir yaşama “merhaba” demeniz için sizleri bekliyor.

Foça’nın eşsiz güzelliklerinin merkezinde henüz inşaat aşamasında olan ION Villaları projesi 2024 ağustos ayı olarak teslim tarihini belirledi. 
ION Villaları, deprem yönetmeliği standartlarına uygun olarak inşa edilmiş ve yalıtım yönetmeliğiyle donatılmış modern konutlar sunuyor. Ayrıca, radyo temel sistemiyle iletişiminiz her zaman güvende olacak. Havuz manzarası ve açık otopark gibi özellikleriyle, size hayal ettiğiniz yaşam tarzını yaşama fırsatı sunuyor.

ION Villaları, yenilikçi ve çağdaş mimarisiyle gözlere hitap ederken, zengin detaylarıyla hayat dolu bir yaşam alanı sunuyor. Projenin içerisinde bulunan 3+1 düzenindeki 90 metrekarelik villaların başlangıç fiyatı 12.000.000 TL ve 4+1 düzenindeki 115 metrekarelik villaların başlangıç fiyatı ise 15.000.000 TL olarak belirlenmiştir.

Sizi ve ailenizi düşünen ION Villaları %50 peşin ödeme planı ve 12 aylık taksit imkanıyla birlikte kişiye özel indirim fırsatları sunmaktadır. Burada kendinizi güvende ve huzurlu hissederek günlük hayatın stresinden uzaklaşabilirsiniz. ION Villaları ile ruhunuzu yenileyebileceğiniz bir alan sizi bekliyor.

İletişim ve Adres

ION Villaları İzmir Foça’da Gerenköy’ün Kemal Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesinde konumlanmaktadır.
Proje Hakkında bilgi almak için 0 539 643 83 25 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz