maritbet girişmaritbet
Ferko Line, Kağıthane’ye ‘Yeni Nesil Ofis’i getiriyor

Ferko Line, Kağıthane’ye ‘Yeni Nesil Ofis’i getiriyor

Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlamayı hedefliyor.

Modern çağın koşulları ile gelişen lüks kavramını iş dünyasıyla buluşturan Ferko'nun 120 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirdiği Ferko Line, 2018'de tamamlanıyor. Kağıthane'nin en prestijli projesi olarak iş hayatının profesyonellerini ağırlamaya hazırlanan Ferko Line, 105 bin metrekare toplam inşaat alanında 4 bloktan oluşuyor. Bünyesinde 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Oteli'ni bulunduran Ferko Line, yerli ve yabancı birçok şirketin genel müdürlüklerinin yeni adresi olan Bölge'ye yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Ferko Line, planlanandan önce tamamlanacak

Kağıthane'nin tam merkezinde, ana cadde üzerinde 300 metre boyunca yükselen proje, programlanan süreden daha önce, 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak. Şu an itibariyle ticari ve ofis ünitelerinde yaklaşık %50 oranında satış gerçekleştirilen Ferko Line'da, ticari alanların metrekare satış fiyatı 9 bin - 12 bin dolar arasında değişirken, ofislerin metrekare satış fiyatları 3.500 dolar.

“İstanbul'un yükselen yıldızı Kağıthane'ye yatırımlarımızla yeni bir soluk getiriyoruz”

Proje ile ilgili bilgi veren Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Ayazağa ve Seyrantepe'yi de içeren Cendere Vadisi'nde çok hızlı bir gelişim söz konusu. Bu bölgeye komşu olan Kağıthane de ofis ve konut projeleriyle İstanbul'un yeni yaşam alanı haline geliyor. Yerli ve yabancı birçok şirketin genel müdürlüklerinin yeni adresi de olan bu lokasyonun cazibesi, Dolmabahçe – Bomonti Karayolu Tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları ile Seyrantepe - TEM Viyadüğü gibi ulaşım yatırımları sayesinde daha da artacak ve giderek İstanbul'un yeni ticaret merkezi haline gelecek. Gelişimini yakından takip ettiğimiz Kağıthane ile ilk olarak Metro Cash&Carry inşaası ile tanıştık. 2014 yılında ise bölgeye yeni bir bakış açısı kazandırdığımız Papirus Plaza'yı hayata geçirdik. Ve şimdi de Ferko Line, business park konsepti ile tasarlanan caddeleri ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı ticari alanları ile iş hayatının çizgisini yükseltecek” dedi.

Markalı projeler bölgenin değerini artırıyor

Markalı projelerin Kağıthane bölgesinin değerlenmesinde oldukça önemli bir yere sahip olduğunun aktarıldığı toplantıda, eskiden bölgede m2'si 2 bin 500 TL olan fiyatların markalı projelerin bölgeye gelmesiyle beraber konutlarda 6 bin 500 TL-12 bin 500 TL , ofisler de ise 3 bin 500-4 bin 500 dolar aralığına ulaştığı belirtildi.

Kağıthane'ye yeni nesil ofis anlayışını getiriyoruz

Dünyada ve Türkiye'de ofis seçimlerinde artık çalışan verimliliği ve mutluluğu ön plana çıkıyor. Ofislerle ilgili yeni eğilim de yüksek teknolojiye, çalışanlarına nefes aldıracak özelliklere ve sosyal olanaklara sahip olması yönünde. Ferko Line'ın en büyük farklarından birinin de yeni nesil ofis eğilimlerini ön planda tutan bir anlayışla tasarlanmış olması olduğunu vurgulayan Gökçe Meriçten, “Günümüzde ofiste, evimizden daha çok vakit geçiriyoruz ve çalışan mutluluğu artık ofis verimliliği için esas kriter. Önemli olan o detaylara inip bunları araştırıp, çözümler üretebilmek. Biz de yaptığımız işleri ‘yapı sanatı' mottosuyla tanımlayan bir şirketiz. Burada da Ferko Sanat Koleksiyonu'nun en seçkin eserlerinden oluşturacağımız Heykel Bahçesi, yürüyüş yolları ve keyifli mola alanları ile de profesyonellere huzur dolu bir çalışma ortamı sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

En yüksek yeşil bina sertifikası ‘Leed'e aday

Ferko Line, her katta yer alan kat terasları, alışılagelmiş standartların aksine açılan camlar, tamamen çalışanların bir ofisten beklentileri öngörülerek tasarlandı. Ortak teras ve yeşil alanları, restoran ve dünyaca ünlü markaların yer aldığı ticari alanlar, fitness center ve hobi alanları ile iş yaşamının yoğun temposunda çalışanlara nefes aldırmayı amaçlıyor. Aynı zamanda engelli dostu olarak inşa edilen proje, dünyada tanınırlığı ve kabul edilebilirliği en yüksek yeşil bina sertifikası olan ‘Leed Sertifikası'na da aday. Ferko Line'da elektrikli araba şarj üniteleri de bulunacak.

Ofis projesinde bir “İlk”

Projenin en önemli özelliklerinden biri de yapılan işbirlikleri. 173 odası, 7 toplantı salonu ve 688 metrekare genel kullanım alanıyla projenin bir bloğunda konumlanan Four Points by Sheraton, hizmet kalitesiyle bölgede iş hayatı için prestijli bir seçenek olacak. Almanya'nın 150 yıllık prestijli mobilya markası Walter Knoll ile yapılan işbirliği ise bir ofis projesinde “ilk” olma özelliği taşıyor. Son 15 yıla 120'den fazla uluslararası tasarım ödülü sığdıran Walter Knoll, zarif ve şık olduğu kadar ergonomiye de önem veren usta dokunuşlarıyla Ferko Line ofislerine hayat verecek. Ferko Line'ın diğer iç mekan ve ofis tasarımları da Özer+Tulgan Mimarlık'a emanet.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tarihi konaktaki "paylaşımlı ofis" salgın döneminde de hizmet veriyor
  • 18.02.2022 16:00

Tarihi konaktaki "paylaşımlı ofis" salgın döneminde de hizmet veriyor

Edirne'de, Sultan 2. Abdülhamid döneminde inşa edilen, sahipleri tarafından yapt ...

Ferko Line, iş dünyasına yeni bir soluk getirecek
  • 25.11.2016 11:37

Ferko Line, iş dünyasına yeni bir soluk getirecek

Ferko İnşaat tarafından iş dünyasının gelişen ticaret merkezi Kağıthane'de yükse ...

Ferko Line proje görselleri!
  • 25.11.2016 11:19

Ferko Line proje görselleri!

Ferko İnşaat tarafından Kağıthane'nin merkezinde hayata geçirilen Ferko Line pro ...

Ferko, 2017’de yüzde 30 büyüdü
  • 09.01.2018 12:38

Ferko, 2017’de yüzde 30 büyüdü

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko, 2017’ ...

Ferko Line, Kağıthane’ye ‘Yeni Nesil Ofis’i getiriyor
  • 20.12.2017 09:26

Ferko Line, Kağıthane’ye ‘Yeni Nesil Ofis’i getiriyor

Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği son pro ...

Ferko Line’daki son gelişmeler paylaşılacak
  • 13.12.2017 15:52

Ferko Line’daki son gelişmeler paylaşılacak

Ferko İnşaat, Kağıthane’de hızla yükselmekte olan Ferko Line’daki son gelişmeler ...