maritbet girişmaritbet
Faras Panorama İncek Ankara Gölbaşı'nda yükseliyor

Faras Panorama İncek Ankara Gölbaşı'nda yükseliyor

Faras İnşaat tarafından inşa edilen Faras Panaroma İncek projesi Ankara Gölbaşı İlçesi Taşpınar Mahallesinde yer alıyor.

Faras İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Aras Panaroma İncek projesi 33 bin 49 metrekare inşaat alanı üzerinde 4 blok halinde 500 adet konuttan meydana geliyor. Projede konutlar tek tip olarak 4+1 şeklinde 175 metrekare büyüklükten oluşuyor.

4 bloktan oluşan proje sosyal donatıları ile keyifli ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Faras Panaroma İncek projesi, yürüyüş parkuru, açık-kapalı otopark, sosyal tesisler, kapalı yüzme havuzu, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi gibi birçok sosyal kullanım alanı gibi bir çok sosyal kullanım alanını da bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda projede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Projede, sosyal tesislerin bodrum katında kapalı otopark, çocuk ve yetişkin havuzları, zemin katta sosyal tesislere yer veriliyor.

En son teknoloji yapı malzemeleri ile inşa edilmekte olan Faras Panaroma İncek projesinin inşaatında yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olarak inşası devam etmektedir.

Teslimat tarihinin Kasım 2024 olarak belirlendiği Faras Panaroma İncek projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Faras Panaroma İncek nerede?

Ankara Gölbaşı’nın Taşpınar Mahallesi’nde yer alan proje YARGITAY’a, Anayasa Mahkemesi’ne, Adalet Akademisi’ne 3,5 kilometre, Jandarma Okullar Komutanlıpına 3 kilometre ve TED Koleji’ne de 600 metre mesafede konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz