maritbet girişmaritbet
Eve Garden Almila Evleri'de 550 bin TL'ye villa!

Eve Garden Almila Evleri'de 550 bin TL'ye villa!

24 villa ve 18 sıra evden meydana gelen Eve Garden Almila Evleri'nde konutlar hemen teslim ediliyor. Eve Garden Almila Evleri'nde villalar 528 metrekare şeklinde tasarlandı

 

Ankara-Çayyolu'nda inşa edilen Eve Garden Almila Evleri ile sıkmayan, rahatlatan, nefes aldıran, yepyeni ölçüler geliyor!
 
EveGarden Almila Evleri'nde hayalleriniz kadar geniş, hayalleriniz kadar sınırsız bir yaşam sizleri beliyor. Eve Garden Almila Evleri'nde konutlar; geniş bahçeli, merkezi ısıtma sistemi, merkezi süpürge sistemi, kapalı garaj, kamera sistemi ve 7 gün 24 saat korumalı.
 
24 villa ve 18 sıra evden meydana gelen Eve Garden Almila Evleri'nde konutlar hemen teslim ediliyor. Eve Garden Almila Evleri'nde villalar 528 metrekare şeklinde tasarlandı. Mekatronik İnşaat tarafından hayata geçirilen Eve Garden Almila Evleri'nde teknolojinin, estetiğin ve konforun ölçüleri yeniden tanımlanıyor.
 
Almila Eve Garden'la siz de yepyeni, yemyeşil bir hayata adım atın, hayatın içinde kalın... Eve Garden Almila Evleri'de villaların fiyatları 550 bin lira ile 850 bin lira arasında farklılık gösteriyor.
 
Eve Garden Almila Evleri İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0312 223 89 20
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eve Garden Almila Evleri'de 550 bin TL'ye villa!
  • 09.12.2012 14:04

Eve Garden Almila Evleri'de 550 bin TL'ye villa!

24 villa ve 18 sıra evden meydana gelen Eve Garden Almila Evleri'nde konutlar he ...