maritbet girişmaritbet
Eşsiz konumuyla "Avcılar Lusso Bornova" satışta!

Eşsiz konumuyla "Avcılar Lusso Bornova" satışta!

Avcılar İnşaat tarafından İzmir Bornova’da inşa edilen Avcılar Lusso Bornova 45 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Avcılar Lusso Bornova projesi 45 bin metrekare inşaat alanında, 8 katlı yatay mimarili tek blokta, 70 adet özel daireden oluşuyor. Projede daireler 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 olacak şekilde tasarlanıyor.

Tek bloktan oluşan estetiği, güvenliği ve konforuyla Avcılar Lusso Bornova’da 4+1 daireler 300 metrekare, 5+1 daireler 355 metrekare, 7+2 daireler 700 metrekare büyüklükten oluşuyor.

İzmir’de bugüne kadar olmayan bir lükse, olmayan büyüklükte yeni bir projeye başlayan Avcılar İnşaat, yeni lüks kavramını Avcılar Lusso Bornova adıyla İzmir Bornova’da hayata geçiriyor.

Lükste en üst noktayı yeniden tanımlayan Avcılar Lusso Bornova projesinde kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, hamam, sauna, ve spor sahaları gibi birçok sosyal alanı bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik hizmeti de veriliyor.

4 bin metrekare peyzaj alanı ve bin 200 metrekare sosyal alanı bulunan Avcılar Lusso Bornova, alışveriş alanları, cafe ve restoranlarıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacak.

İzmir’in en sağlam binalarından olacak olan Avcılar Lusso Bornova’da yapı ve zemin etüdü yapılmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. 

Olağanüstü konfor, yenilikçi teknoloji ve akıllı birçok özelliği ile yeni bir yaşam çağı başlatan Avcılar Lusso Bornova 2023’ün son çeyreğinde teslim edilecek şekilde planlanıyor.

Avcılar Lusso Bornova, şehir içi ve şehirlerarası erişimin en önemli noktalarından biri olan İzmir çevre yolunun yanı başında, İzmir’in en iyi alışveriş merkezleri, üniversiteleri, kolejleri ve hastanelerinin kesişme noktasında konumlanıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz